A 89 éves öreg hölgy stílusától garantáltan te is kiakadsz

Néhányatoknak talán ismerősen csenghet Baddie Winkle neve. Ő az a 89 éves idős asszony, aki extravagáns stílusával hatalmas népszerűségre tett szert az Instagramon.

Baddie Winkle 1928-ban látta meg a napvilágot az Egyesült Államokban. Élete az idősekre jellemző mederben folyt: piacra járt, bevásárolt, és törődött unokái sorsával, egészen 2014 áprilisáig. Unokái segítségével a mai fiatalokra jellemző ruhadarabokat aggatott magára, amelyet fotókon örökítettek meg, és töltöttek fel a világhálóra. Az idős asszonynak mindez annyira megtetszett, hogy nem nyomta meg a képzeletbeli stop-gombot. Egyre több színes dolgot, karika fülbevalót, csőtopot vett fel a legmenőbb áruházakból, és mindegyik ruhadarabban pózolni kezdett.

Az Instagram szinte felrobbant Baddie Winkle-től: rövid időn belül több millióra rúgott követőinek száma, stílusát pedig előszeretettel másolta le Miley Cyrustól. Népszerűsége azóta is töretlen, szerepelt már az MTV Music Awards-on, videoklipekben, reklámokban, és még egy könyvet is kiadott, amelynek a Guide to Life címet adta. Baddie Winkle életfilozófiájának középpontjában a kortalanság, fiatalság és az élet élvezete áll. Könyvében is javarészt ezekre tér ki, és látja el tanácsokkal főként fiatal olvasóit. Úgy gondolja, hogy sosem késő rájönni, kik vagyunk, mit szeretnénk, és új fejezetet nyithatunk az életünkben, a változtatás elsődlegességét fókuszba emelve.

[vc_column][td_block_ad_box spot_id=”custom_ad_3″ spot_title=”Hirdetés” tdc_css=””][/vc_column]

Az extravagáns bevállalós stílus azonban nem tetszhet mindenkinek. Az idős asszonyt számos negatív kritika érte polgárpukkasztó viselkedése és kinézete miatt, amelyre ő csak újabb képáradattal válaszolt, amelyeken szivárványszínű műszempillákkal pózolt.

Az, hogy a mi egyéni társadalmi normánknak mi felel meg, azt döntse el mindenki. Bár mi biztosan visszafordulnánk, és szemöldök ráncolva tekintenénk egy hasonló kinézetű nagymamára, ha szembe jönne velünk az utcán. Neked bejön Baddie stílusa?

#instagram | #twitter

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból