Beat már távoli ismerőseitől is pénzt kér kölcsön ételre, cigarettára és szállásra.

Beat már korábban is bevallotta, hogy nehéz anyagi helyzetbe került, és munkásszállón kell élnie, most pedig úgy néz ki, nem javultak a körülményei, írjaBlikk.

Alig néhányszor találkoztunk, de a semmiből rám írt, hogy segítsek rajta. Azt üzente, cigit akar venni, meg azt mondta, nincs hol aludnia, és tízezer forintra van szüksége

– mesélte a rapper egy távoli ismerőse, majd így folytatta: “azzal hitegetett, hogy majd visszakapom jövő héten, amikor lesz a Fekete Vonat-pénzosztás. Ha nekem, szinte idegennek ilyeneket ír, hányszor kérhet kölcsön a barátaitól?”.

A zenész korábban azt mondta, egy online koncertet akar tartani, amit meg is szervezett, de végül elmaradt, az pedig azóta sem világos, hogy mi lesz a jegyet váltók pénzével. 

Vártam a koncertet, fizettem is a megadott számlaszámra, gondolom, sokan így tettek. Erre mit kapunk? Semmit

– írta egy csalódott rajongó a Facebookon. Eközben a rappert egy fővárosi kaszinóban látták, ahol sikertelenül próbált kölcsön kérni egy nála szerencsésebb szériában lévő játékostól. Egy másik ismerőse is arról számolt be, hogy Beat kölcsön kéreget, de nem adja vissza az összeget.

Több tízezer forinttal tartozik. Már nem vagyok ilyen jóhiszemű vele. Mikor volt neki, elverte hülyeségekre a pénzét, és persze, olyankor mindig eltűnt

– mesélte az ismerős.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet