A Fekete Vonat rappere, Beat vagyis Fehér Tibor nagyon nehéz helyzetbe került, hónapok óta egy munkásszállón él.

Blikk tudta meg, hogy Beat a Fekete Vonatból egy munkásszállón tengeti a mindennapjait, miután magánéleti problémák után elvesztette lakhatását. A zenész már két hónapja biztosan a szállón van, a karácsonyt is ott töltötte.

Volt otthon némi vita, ami azóta is tart, de igazából erről többet nem szeretnék mondani. A lényeg az, hogy hónapok óta itt vagyok, és úgy tűnik, itt is ragadtam

– árulta el, majd hozzátette, hogy 12 évet élt gyerekotthonban, így hozzá van szokva a szerény életkörülményekhez. “Hozzászoktam, hogy valami mindig hiányzik a tökéletességhez, de legalább az elfogadhatósághoz. Ez legyen a legrosszabb, hogy néha elszigetelődök egy ilyen helyre. Ezt már viszonylag megszoktam. Nem túl szikrázó érzés, viszont alkotni nagyon jól lehet egy ilyen környezetben, egyedül.”

Érdekesen ellentmondásos helyzet, hogy innen mentem az Aréna-bulira, viszont a szekrényem tele van jobbnál jobb ruhákkal, amiket egy rapsztár visel. De azokat igazából tényleg csak a színpadon hordom.

A zenész azt is elárulta, mi történt a 3,7 millió forintos előleggel, amit a Papp László Arénában adott koncertjükért kapott. “Ezt másfél hónapon keresztül részletekben kaptam meg. Tudom, hogy ez soknak tűnhet, de rengeteg olyan lyuk volt, ami betömésre várt. Ha huzamosabb ideig valakinek nem érkezik jelentősebb összeg a konyhára, csak annyi, amennyi az életben maradáshoz szükséges, akkor egy hatalmas vákuum alakul ki, ami beszippantja az embert. Higgyék el, hogy volt ennek hova kerülnie. Volt rengeteg olyan dolog, amivel el kellett sietnem, ide, oda, amoda. Illetve próbáltam olyan ruházatokat megvenni, amiktől az ember úgy érzi magát ebben a sztár közegben, hogy neki is ott a helye.”
A rapper azonban nem adja fel, sőt, úgy döntött, szólókarrierbe kezd, amit egy online koncerttel szeretne elindítani. “úl sok menekülőút nekem nem maradt. Egy online koncert során köztem és az engem hallgató emberek között egy közvetlen kapcsolat alakulna ki. Ha ő szereti, amit én képviselek zeneileg, és úgy érzi, igazságtalanság, ami velem vagy Fatimával történik, akkor valamilyen szinten ő is pontot tehet ennek a végére azzal, hogy amennyi neki belefér, azt az összeget saját belátása szerint elutalhatja nekem.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet