Virsli sütve, főzve, grillezve, sajttal megbolondítva, kechuppal, majonézzel, mustárral… Ezek után inkább sehogy nem eszel!
A virsli egyébként egy tök jó kaja – már akinek, én soha nem voltam oda érte –, egészen addig, amíg az ember meg nem tudja, hogy mi áll a készítésének hátterében. Íme néhány szaftos részlet!
Először is, a különböző zsíros húscafatokat, amiket mondjuk levágnak egy steakről, fogják, és egybeöntik. Ezek között egyébként gyakran megtalálható a disznók egyik speciális testrésze is: az orruk. Nyami!
Ezeket a maradványokat aztán jól megfűszerezik, megbolondítják egy kis nátrium-nitrittel, ami többek között tartósításra való, sőt egyes helyeken még jeget is adnak hozzá, hogy egységesebb masszát kapjanak. Ezek után pedig nincs más hátra, mint a töltés!
Ha ez így még nem vette el kellően a kedved, itt hagyjuk még ezt a kis videót is:
How Hot Dogs Are Made
We got the juicy details about how hot dogs are made. The INSIDER team believes that life is an adventure! Subscribe to our channel and visit us at: https://…
Na, ki enne egy jó hot-dogot?!