Napjainkban egyre többen választanak olyan korszerű anyagokat az építés, felújítás során, amelyek nemcsak meggyorsítják az építést, de a későbbi karbantartást is egyszerűsítik, olcsóbbá teszik.

Nincs ez másként a kerítések esetében sem, sokan fordulnak a különféle gondozásmentes alapanyagokhoz, és választanak akár a hagyományos alapanyagoknál drágább, tartós, strapabíró és időjárásálló, karbantartást, festést nem igénylő anyagokat, acélt és alumíniumot.

A kerítésrendszerek, illetve a táblás kerítéselemek nagy népszerűségnek örvendenek az egyszerű és gyors kivitelezhetőség okán is. Ahhoz, hogy a filmekben látott gyönyörű kivitelezések otthonában is megvalósulhassanak, ajánljuk figyelmébe a Betolemez kínálatában lévő acél-kerítéselemeket!

A gondozásmentes kerítések előnyei

Sokan részesítik még ma is előnyben a természetes és esztétikus fa-, valamint a festést és rendszeres karbantartást nem igénylő fémkerítéseket.

Mivel kültéri szerkezetekről van szó, az időjárás viszontagságai folyamatos kihívást jelentenek az előbbiek számára, ugyanis kikezdik az alapanyagot, a bevonatot, ezért a módszeres utógondozásról nem szabad elfeledkezni. Ennek hiányában a fakerítések kifakulnak, vetemednek, korhadásnak indulhatnak, penészedhetnek.

A fémkerítések karbantartására ugyan ritkábban kell sort keríteni, de újrafestésük szükségessé válik nemcsak esztétikai okokból, hanem mert az állagukat a korrózió fenyegeti. A folyamatos gondoskodás nemcsak idő- és munkaigényes, hanem sokba is kerül.

Ezzel szemben az alumínium- és acélkerítések alapanyaga, bár alapvetően nem korrózióálló, a gyári felületkezelésnek köszönhetően gondozásmentesek, jellemzően 10-15 év garanciát adnak rájuk a gyártók.

Miért válasszon acél-kerítéselemeket?

A minőségi alapanyagból megfelelő vastagságban készült acél-kerítéselemek kellően stabilak, így ellenállnak a mechanikai behatásoknak, valamint a szélterhelésnek, továbbá alak- és mérettartóak. Gyárilag színezettek, szinterezettek, számtalan árnyalatban és akár famintázattal is rendelhetőek, ellenállóak az UV-sugárzással és a csapadékkal szemben, nem fakulnak, így újrafesteni sem kell őket.

Amennyiben kerítésrendszert választunk, nemcsak a méretre gyártott kerítésléceket, de minden más elemet és kiegészítőt is megkapunk, amire csak szükségünk van, oszlopokat, a rögzítéshez különféle profilokat, de akár még a színezett csavarokat is.

Acélkerítések típusai

A méretre gyártott, famintázatú T8 trapézlemezekből esztétikus kerítés készíthető egyszerűen és gyorsan. A szögletes acél-kerítéselemek segítségével modern, az íves kerítéslécekből klasszikus színes és famintázatos kerítéseket építhetünk. A 3D táblás panelek horganyzott huzalból készülnek és színes porszórt felületkezelést kapnak.

Acél-kerítéselemek segítségével készíthetünk belátást engedő, lécközökkel kialakított nyitott, illetve privát szférát, és nyugalmat biztosító zárt kerítéseket. A léceket igényeink szerint rakhatjuk vízszintesen vagy függőlegesen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

mikrobiomdiagnosztika.hu - 2024 augusztus - LinkMarketing - 3

Mennyire ismered a saját mikrobiomod?

Már a középkorban sem volt idegen feltételezés, hogy a bélrendszerünkben élő mikroorganizmusok hatással vannak az egész szervezetünkre, az egészségünkre.

m18-hal-0-high-performance-led-area-light-3000-lm

Munkalámpák, fejlámpák, reflektorok a pontos munkához

Akkor döbbenünk rá, hogy mekkora szükségünk van a lámpákra a mindennapokban barkácsoláshoz, szereléshez, felújításhoz, amikor először akad el a munka amiatt, hogy a fényviszonyok nem megfelelőek, vagy az általános világítás nem elegendő.

logzi.com - 2024 augusztus - LinkMarketing - 2

Készletkezelés – a készletmozgások követése

A készletkezelés a vállalkozások egyik legkritikusabb, mégis gyakran háttérbe szorított eleme, akárcsak egy filmben, ahol a kulisszák mögött dolgozó stáb tagjai gondoskodnak arról, hogy minden jelenet zökkenőmentesen haladjon.

httpsplakatnyomda.hu - 2024 augusztus - Cikk4

Miért érdemes egyedi tapétát készíttetni?

A mai cikkünkben ismét egy igazán izgalmas témát dolgozunk fel. Megmutatjuk, miért érdemes neked is egyedi tapétát készíttetni, és ez a faldekoráció hogyan járulhat hozzá a belső tér különlegességéhez és funkcionalitásához.

https-ecomodul.hu - 2024 augusztus - Cikk 4

Te mire használnád a saját bejáratú mobilházadat?

Talán nincs is még egy olyan sokszínű ingatlantípus a piacon, mint a modern, exkluzív színvonalat képviselő konténerház, amelyet számos szerepben tudunk alkalmazni, attól függően, hogy éppen mire van igazán szükségünk.

httpswww.saseskos.hu - 2024 augusztus - Cikk4

Egy várva várt társasjáték

Társasjátékokkal játszani jó. Ha pedig van egy kedvencünk, az még jobb. A legjobb pedig az, ha a kedvenc társasjátékunknak folytatása is lesz.

httpszakanyszerszamhaz.hu - 2024 augusztus - Cikk6

A hőlégbefúvók felhasználási lehetőségei

Igen, jól látod: egyetlen szórakoztatási céllal készült filmnek sem adnak a cikkünkhöz hasonló címet – ez sokkal inkább egy dokumentumfilmhez passzol. Ha utóbbira gondolunk, sokszor a száraz, aláfestő zenék nélküli, tényközlő alkotások jutnak eszünkbe, pedig a hőlégfúvók felhasználása igenis izgalmas terület.

hydroking.hu - 2024 augusztus - LinkMarketing - 4

Kedvenc filmjeink megmutatják, hogy mi miatt aggódunk

Az apokaliptikus történetek iránti vonzalmunk rámutat arra, hogy mitől félünk a legjobban. Például már a koronavírus-járvány előtt is milliókat vonzottak a rejtélyes vírusokkal kapcsolatos filmek, mint amilyen a 2011-es Fertőzés.

premiumcardesign.hu - 2024 július - LinkMarketing - 2

A kipufogó hangzásának Beethovenje

Egy speciális kipufogórendszer által teljesítménynövekedés és nagyobb nyomaték érhető el. Ez hatással lesz a motor fordulatszám-tartományára is, így segítve az autó gyorsulását.