Pihennie kellene, de...
“Július elsején nem éreztem jól magam, nyomást éreztem a mellkasomban, de gondoltam, csak a sok stressz miatt lehet. Nálunk aludt a legjobb barátnőm, aki adott egy fájdalomcsillapítót és lefeküdtünk este aludni. Másnap hajnalban 4 órakor arra ébredtem, hogy nagyon rosszul vagyok, a bal karom akkor már csak úgy lógott, a mellkasomban pedig olyan érzés volt, mintha az egész Gellért-hegyet rám tették volna” – mesélte a Borsnak nemrégiben Bangó Marika.
“Azonnal mentőt hívtunk, a családom percek alatt itt állt a kapuban, volt nagy felfordulás. A mentősök megvizsgáltak és azonnal a városmajori szívklinikára vittek, ők egyből tudták, hogy ez infarktus lesz… A kórházban aztán kiderült, hogy az egyik koszorúerem 90 százalékban, a másik pedig 98 százalékban volt elzáródva. Egy nagy kiterjedésű, hátsó fali izomelhalásom lett. Majdnem meghaltam” – tette hozzá.
A jó hír, hogy az énekesnő sokkal jobban van, az aggasztó, de egyben reménykeltő pedig az, hogy Bangó Margit lánya nagyon hasonló lelkületű ember, mint édesanyja, nem tud megmaradni egy helyben.
“Először lakásfelújításba kezdtek, amit már nem lehetett lemondani, mert korábban már egyeztettek róla. Ha ez nem lenne elég , Marika szeptember 14-re már fellépést vállalt. A cibakházi Nádas vendéglő lecsófőző versenyén zsűrizik, majd koncertet is ad. “Kemény megmérettetés lesz az a nap, már csak az utazás miatt is, de örömmel megyek, mert számomra mindig feltöltődés, ha kapcsolódhatok a közönséggel. Rengeteg szeretet kapok tőlük, és ilyenkor valahogy új erőre kapok. Persze odafigyelek magamra, és minden óvintézkedést, előírást betartva indulok Cibakházára. Nagyon várom már az alkalmat, hiszen a szívinfarktusom óta, ez lesz az első fellépésem és nagyobb utazásom is egyben. Nem félelem, sokkal inkább izgalom, amit érzek. Szükségem is van egy kis bulira, sosem voltam otthon üldögélő asszony” – árulta el a Sorry! magazinnak Bangó Marika.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet