Ötvenéves pályafutása során sosem történt még olyasmi Bangó Margittal, mint ami most zajlik. Háromállomásos erdélyi turnéja botrányba fulladt, miután a szervezővel hetek óta nem tudtak dűlőre jutni. Az énekesnő elmaradt koncertsorozata miatt azonban nemcsak a rajongók csalódottak.
Bangó Margit szombaton lemondta jövő heti háromállomásos turnéját, miután állítása szerint a szervező hónapokig hitegette és nem fizette ki az általa előre kért összegeket. Fülöp Gy. Levente a Blikknek elmondta, az énekesnővel szerette volna tisztázni a nézeteltéréseket, de állítja, akármilyen profilról próbált kommentelni, letiltották őt és a hozzászólásai is törlődtek. Bevallotta azt is, a pénzt valóban nem utalta el, ugyanis nem volt élő szerződésük a turnéról.
– Elhívtak Budapestre egy személyes találkozóra, de azt nem említették, hogy ott kötnénk meg a szerződést – ezzel csak utólag jöttek elő –, én meg csak úgy, ennyi pénzzel nem akartam utazni. Egyébként sem értettem, hogy a mai világban miért nem tudjuk ezt online megoldani – fogalmazott.
Lapunknak korábban sikerült elérnie a nótaénekes dédunokáját, Tinát és vőlegényét, Dani Norbertet is, akik szintén érintettek az esetben, hiszen az utóbbi időszakban már ők kommunikáltak Fülöppel. Ők kijelentették, hogy az elmúlt ötven évhez hasonlóan, ezúttal is ragaszkodtak ahhoz, hogy szerződést kössenek a turnéról, így többször is hívták a szervezőt, de különböző okokból sosem ért rá, és egy idő után már Bangó Margitnak sem vette fel a telefont. A Blikk azt is megtudta még, hogy a szervező állítólag nemcsak őket, de tudomásuk szerint már több embert is becsapott. Sőt, korábban még letartóztatásban is volt.
A most péntekre, szombatra és vasárnapra tervezett koncertek eseményei a Facebookon továbbra is elérhetőek, és a Kossuth-díjas énekesnőn kívül Vass Annamária énekesnő, a Gyergyómedencei Magyarnóta Társulat énekesei és Hajlák Attila István plébános is fellépett volna az erdélyi helyszíneken. A plébános közösségi oldalán osztotta meg gondolatait a botránnyal kapcsolatban.
“Nagyon nagy ledöbbenés számomra ez a kialakult helyzet… Nagyon vártuk ezt a nagy napot!” – fűzte hozzá bejegyzéséhez Hajlák Attila István.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet