Ez derült ki.
Lovas Rozi, a Gólkirályság sztárja, aki nemrég távozott a Radnóti Miklós Színházból, a mai napig aktívan dolgozik és látható a képernyőn is. A kétgyermekes édesanyáról most kiderült, hogy pár hónappal ezelőtt túlhajtotta magát a napi 15-17 óra munkával, ami végül komoly egészségügyi problémához vezetett. A színésznő tavasszal teljesen összeomlott, végül mentővel kellett őt kórházba szállítani egy próbáról.
A Gólkirályság üdvöskéje júniusban jelentette be, hogy búcsút int a Radnóti Miklós Színház színpadának. Lovas Rozi évekig a teátrum társulatát erősítette, ám úgy döntött, független színésznőként szeretné folytatni a pályáját. A 38 éves művész azt is elárulta akkor, hogy élvezi szabadságát, ám a képernyőről nem tűnik el, hiszen az RTL sikerműsorának főszereplőjeként tűnik fel a Gólkirályságban.
A sorozat női edzőjének megformálója a karrierje során már több magyar filmben is kipróbálhatta magát, miközben már kétgyermekes édesanyaként éli a mindennapjait. Nemrég kiderült, a színésznő korábban annyira túlhajtotta magát a munkával, hogy a dolognak komoly következménye lett – szúrta ki a story.hu.
“Tavasszal, az évad végén mondtam fel a Radnótiban. (…) Én azt most bátran elmondom, hogy összezuhantam tavasszal. Összeomlottam, ledobta az agyam, a testem, a pszichém az ékszíjat, és el kellett hagynunk egy előadást. Ez egy olyan időszak volt, hogy két filmet forgattam egyszerre… véletlenül. Senki nem így tervezte” – vallotta be Geszti Péter Adom a napom című műsorában kedd este Lovas Rozi.

Kapcsolódó cikk

“Ez egy elég traumatikus élmény volt, amivel lesz még dolgom. Valószínűleg ez egy pánikroham volt, és nem is akkor, amikor igazán indokolt lett volna, bár akkoriban bármelyik pillanatban indokolt lett volna” – fogalmazott a színésznő, aki elmondta, először nem vette komolyan a helyzetet.
A színésznő azt gondolta, csak múló rosszullét, ám végül mentő vitte el a János kórházba. Mint mesélte, az Árvák című darab próbáján voltak épp – amiről úgy gondolta, hogy a kedvenc darabja, így a leginkább biztonságos közeg számára –, amikor megtörtént vele a nem múló rosszullét. Színésztársa, Molnár Áron győzködte, hogy mondják le az előadást, ám ezt ő nem akarta elfogadni.
Rozi, aki egyben a Loupe Színházi Társulás egyik alapítója is, azt is elmesélte, hogy a férjével éppen házat építenek Nagymaroson, így nem meglepő, hogy a szervezete reagált erre a sok munkára.
“Nem lehet büntetlenül napi 15-17 órát dolgozni hónapokig” – szögezte le a színésznő.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet