Sokan előszeretettel nézünk olyan filmeket, amikben a főszereplők szebbnél szebb helyeken járnak. Még jobb azonban, ha nemcsak a tévé képernyőjén csodáljuk meg ezeket a helyszíneket, természeti tájegységeket, hanem tényleg elutazunk és élőben tapasztaljuk meg, hogy milyen ott lenni.

Életünk során egyszer – vagy akár többször is – mindenképp érdemes ellátogatni Karintiába, Ausztria legdélebbi tartományába. Itt ugyanis csodálatos tavakat, hegyeket fedezhetünk fel, túrázhatunk, kerékpározhatunk, wellnessezhetünk, de akár a slow trails-t is kipróbálhatjuk és meglátogathatjuk az Alpesi vadasparkot is.

Ha kedvet kapunk ahhoz, hogy ide utazzunk, akkor könnyen találhatunk olyan szállást, ami minden igényünknek megfelel, még akkor is, ha baráti társasággal vagy gyerekekkel együtt kelünk útra. A Hotel OTP Birkenhof**** szobatípusok tekintetében meglehetősen nagy választékot kínál számunkra, így sok választási lehetőségünk van.

Milyen szobatípusok közül válogathatunk, és melyikre mi a jellemző? Mai írásunkban pontosan erről lesz szó.

Családi szoba

Ez tulajdonképpen egy két légterű szoba, ami 42 négyzetméteres alapterületű, tehát meglehetősen tágas. Tökéletesen alkalmas arra, hogy akár 5 ember (2 felnőtt, 3 gyermek) kényelmesen elférjen benne. Ráadásul az elkülönült terek miatt kellő intim szférát is biztosít és megoldható, hogy külön tevékenységeket folytassunk. Például amíg a gyerekek tévéznek, addig mi zavartalanul pihenhetünk.

Családi Wiese és Sonnenshein apartman

A családi Wiese apartman tökéletes választás nagyobb családoknak (3-5 fő részére foglalható), akik nagyobb légtérre vágynak és nyugodtan szeretnének pihenni. 50 négyzetméteren négy normál ágy és két fürdőszoba áll rendelkezésre.

A Sonnenschein apartman még ennél is tágasabb, ugyanis 60 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik. Itt két hálószoba, illetve nappali is található, ennélfogva tökéletes lehet nemcsak családoknak, hanem baráti társaságoknak is.

Komfort “Kolmnock” és “Sonnwiesen” szoba

A komfort “Kolmnock” egy alapvetően kétágyas szoba, ami pótággyal bővíthető, ha gyerekekkel együtt szeretnénk kivenni. Kb. 23-27 négyzetméteres alapterületű, és akár 1-4 fő kényelmes elhelyezkedését is biztosíthatja. Déli fekvésű, itt a Kolmnock hegycsúcsra néző panorámát élvezhetjük.

A komfort “Sonnwiesen” is egy kb. 23-27 négyzetméteres, szintén kétágyas szoba, ami pótágyazható, 1-3 fő részére foglalható. Keleti fekvésű, a kilátás a Sonnwiesbahn sípályára és a környező hegyekre néz.

Junior kétágyas, Junior-classic és Classic kétágyas szoba

Végül pedig ott vannak a 22-26, illetve a 20 négyzetméteres kétágyas szobák is, amik 1-2 fő részére ideálisak.

Látható tehát, hogy tényleg mindenféle szobatípus elérhető, ha úgy döntünk, hogy Karintiába utazunk és a Hotel OTP Birkenhof**** szállodában foglalunk szállást. Ha bármilyen kérdésünk felmerül vagy bővebb tájékoztatásra van szükségünk ahhoz, hogy dönteni tudjunk, akkor bátran vegyük fel a kapcsolatot velük!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsszegedallas.hu - 2024 szeptember - Cikk3

A kereskedelmi munka jellegzetességei

A kereskedelmi szektorban mindig van munka, hiszen gondoljunk csak bele, minden vállalatnak foglalkoznia kell valamilyen szinten ezzel a területtel. Sőt, tulajdonképpen ez a legfontosabb, enélkül nem tudja magát fenntartani.

https-szalaialkatreszek.hu - 2024 szeptember - Cikk4

Mire jó a bikakábel?

A bikakábel egyértelműen az egyik legfontosabb “túlélőeszköz” az autósok számára. Nem annyira praktikus és elegáns, mint a James Bond filmekben látható kütyük, de legalább olyan hatékony.

https-debrecenallas.hu - 2024 szeptember - Cikk8

A szakácsok élete nem csak játék és mese!

Talán mindannyian emlékszünk olyan filmjelenetekre, ahol a szakácsok elegáns ruhákban flangálnak, néha kevernek egyet-egyet a készülő ételeken, odavetnek néhány mondatot az egyik segédnek, míg a másikat letromfolják, és úgy tűnik, ennyiben ki is merül a szakácsok munkaköre.

cegkivonatmost.hu - 2024 szeptember - LinkMarketing - 2

Hiteles cégkivonat igénylése a nap 24 órájában

Napjainkban az üzleti életben rendkívül fontos, hogy a céges dokumentumokat gyorsan és egyszerűen be tudjuk szerezni. Igaz ez a hiteles cégkivonatok esetében is, ugyanis ekkor is fontos a lehető leggyorsabb és legmegbízhatóbb megoldás.

mikrobiomdiagnosztika.hu - 2024 augusztus - LinkMarketing - 3

Mennyire ismered a saját mikrobiomod?

Már a középkorban sem volt idegen feltételezés, hogy a bélrendszerünkben élő mikroorganizmusok hatással vannak az egész szervezetünkre, az egészségünkre.

m18-hal-0-high-performance-led-area-light-3000-lm

Munkalámpák, fejlámpák, reflektorok a pontos munkához

Akkor döbbenünk rá, hogy mekkora szükségünk van a lámpákra a mindennapokban barkácsoláshoz, szereléshez, felújításhoz, amikor először akad el a munka amiatt, hogy a fényviszonyok nem megfelelőek, vagy az általános világítás nem elegendő.

logzi.com - 2024 augusztus - LinkMarketing - 2

Készletkezelés – a készletmozgások követése

A készletkezelés a vállalkozások egyik legkritikusabb, mégis gyakran háttérbe szorított eleme, akárcsak egy filmben, ahol a kulisszák mögött dolgozó stáb tagjai gondoskodnak arról, hogy minden jelenet zökkenőmentesen haladjon.