A konyhai tárolás egyszerűsége és hatékonysága nem tűnik olyan izgalmasnak, mint egy jó film vagy egy fülbemászó dallam. De amikor minden edény és hozzávaló a helyén van, az maga a tökéletes harmónia. Útmutató következik ahhoz, hogyan válhat a konyhai tárolás igazi művészeti alkotássá.

Ha van egy terület, ahol a modern konyhák minden centiméterét érdemes optimalizálni, akkor az biztosan a tárolás. Ez az a helyiség, ahol mindennek meg kell legyen a helye. Különösen, ha a tér kicsi.

A hagyományos kamraszekrény sokszor becsapós. Hiába nagy, ha egyszer a mélyére kerül valami, vagy hátracsúszik, keresni sem fogjuk, nemhogy megtalálni. Egy egyszerű változtatással azonban, mint amilyen a Sevroland TANDEM kamraszekrény vasalata, ettől a rémálomtól egyszer és mindenkorra megszabadulhattunk.

Új generációs vasalatok

Az innovatív tárolási rendszerek teljesen újraértelmezik a kamraszekrények használatát. Megduplázzák a helyet, optimalizálják a hozzáférhetőséget és sokkal átláthatóbbá teszik a polcokat.

Ezek a rendszerek különböző méretekben és kialakításban érhetők el, így a tervezők és bútorkészítők könnyedén illeszthetik őket bármilyen konyhai környezetbe. Legnagyobb előnyük, hogy minden polc előre gördül, amint az ajtó kinyílik.

Igen, még a szekrény legmélyén tárolt dolgok is könnyen elérhetők lesznek, anélkül, hogy először az elöl lévő tárgyakat kellene lepakolnunk. Ez az okos funkció nemcsak kényelmesebbé, hanem sokkal gyorsabbá is teszi a mindennapi konyhai tevékenységeket.

Miért érdemes váltani?

Nemcsak elérünk mindent, hanem a helyet is maximális kihasználhatjuk. A hagyományos kamraszekrények gyakran hagynak felesleges helyet a polcok között, ami nemcsak helypazarlás, de rendetlenséghez is vezet.

Ki gondolná, hogy egy dupla polcos rendszerrel akár meg is kétszerezhetjük a tárolási kapacitást? Vagyis több holmit helyezhetünk el ugyanakkora helyen. A rácsos kialakítás abban segít, hogy az ajtó és a fiókok mozgatásakor is minden biztonságban, a helyén maradjon.

Testre szabható és kompatibilis

Az innovatív vasalatok további nagy előnye a rugalmasság. Számos méretben elérhetők, így a tervezők könnyedéni illeszthetik őket a már meglévő bútorstruktúrákhoz, legyen szó kisebb vagy nagyobb konyhai elemekről.

Ezek a rendszerek tökéletesen illeszkednek a 450, 500 és 600 mm-es korpusokhoz, így a meglévő bútorok átalakítása vagy felújítása sem jelent különösebb kihívást. Az egyszerű telepíthetőség nem csak a bútorkészítők, hanem az ügyfelek életét is megkönnyíti. Szinte azonnal használatra kész.

Az átláthatóság, a könnyű hozzáférhetőség és a maximális helykihasználás olyan előnyök, amelyek a konyhában nem számíthatnak luxusnak. Az új generációs vasalatok kihozzák a maximumot minden kamraszekrényből, hogy nekünk már csak a főzésre és a tálalásra legyen gondunk.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

ID-2242

Miért fájnak reggel jobban az ízületeink?

Az ízületi fájdalom már önmagában rendkívül kellemetlen, nem még reggel, amikor az éjszakai pihenés után felkelünk, és sokkal intenzívebben sajog a panaszos területen testünk.

httpsszegedallas.hu - 2024 szeptember - Cikk3

A kereskedelmi munka jellegzetességei

A kereskedelmi szektorban mindig van munka, hiszen gondoljunk csak bele, minden vállalatnak foglalkoznia kell valamilyen szinten ezzel a területtel. Sőt, tulajdonképpen ez a legfontosabb, enélkül nem tudja magát fenntartani.

https-szalaialkatreszek.hu - 2024 szeptember - Cikk4

Mire jó a bikakábel?

A bikakábel egyértelműen az egyik legfontosabb “túlélőeszköz” az autósok számára. Nem annyira praktikus és elegáns, mint a James Bond filmekben látható kütyük, de legalább olyan hatékony.

https-debrecenallas.hu - 2024 szeptember - Cikk8

A szakácsok élete nem csak játék és mese!

Talán mindannyian emlékszünk olyan filmjelenetekre, ahol a szakácsok elegáns ruhákban flangálnak, néha kevernek egyet-egyet a készülő ételeken, odavetnek néhány mondatot az egyik segédnek, míg a másikat letromfolják, és úgy tűnik, ennyiben ki is merül a szakácsok munkaköre.

cegkivonatmost.hu - 2024 szeptember - LinkMarketing - 2

Hiteles cégkivonat igénylése a nap 24 órájában

Napjainkban az üzleti életben rendkívül fontos, hogy a céges dokumentumokat gyorsan és egyszerűen be tudjuk szerezni. Igaz ez a hiteles cégkivonatok esetében is, ugyanis ekkor is fontos a lehető leggyorsabb és legmegbízhatóbb megoldás.

mikrobiomdiagnosztika.hu - 2024 augusztus - LinkMarketing - 3

Mennyire ismered a saját mikrobiomod?

Már a középkorban sem volt idegen feltételezés, hogy a bélrendszerünkben élő mikroorganizmusok hatással vannak az egész szervezetünkre, az egészségünkre.

m18-hal-0-high-performance-led-area-light-3000-lm

Munkalámpák, fejlámpák, reflektorok a pontos munkához

Akkor döbbenünk rá, hogy mekkora szükségünk van a lámpákra a mindennapokban barkácsoláshoz, szereléshez, felújításhoz, amikor először akad el a munka amiatt, hogy a fényviszonyok nem megfelelőek, vagy az általános világítás nem elegendő.

logzi.com - 2024 augusztus - LinkMarketing - 2

Készletkezelés – a készletmozgások követése

A készletkezelés a vállalkozások egyik legkritikusabb, mégis gyakran háttérbe szorított eleme, akárcsak egy filmben, ahol a kulisszák mögött dolgozó stáb tagjai gondoskodnak arról, hogy minden jelenet zökkenőmentesen haladjon.