Napi rendszerességgel ugyan nem fogyaszt alkoholt.
A tévé képernyőjén keresztül visszafogott, elegáns nőként ismerjük Ördög Nórát, a privát életben azonban igazi bulimacska a 43 éves műsorvezető.
Október közepén mutatják be Till Attila új filmjét, az És mi van Tomival?-t, aminek promójába előbb Stohl András, most pedig Ördög Nóra is csatlakozott mint a készítő kollégái/barátai, akik alkoholhoz fűződő viszonyukról meséltek.
„Az alkohol és én jóban vagyunk! Nem tudom, hogy ez pozitív vagy negatív, de én nagyon szeretem a finom borokat, és hát vidéki csaj vagyok, úgyhogy a jó pálinkákat is, ráadásul a férjem sajátot is főz. Szeretem a tequilát, a rumot, benne vagyok a buliban!” – kezdte Ördög Nóra az És mi van Tomival? című film bemutatója kapcsán, akinek egyébként műsorvezetőtársa, az alkotás rendezője, Till Attila is hosszú éveken át volt az alkohol rabja.
Bár Nóra nem napi rendszerességgel szeszel, de férjével gyakran néznek a pohár fenekére. „Olyan, mondjuk, nincs, hogy egyedül nekiállok inni, és felpattintok egy üveggel otthon, de arra a szintre már eljutottam, hogy folyamatos téma közöttünk a férjemmel, hogy honnantól indul az alkoholizmus. Egyébként azt mondják, hogy ha csak heti egyszer is, de rendszeresen berúgsz, az már alkoholizmusnak számít. Ezt így elég ijesztő kimondani, de közben soha nem volt annyira rossz élményem az itallal, a függőséggel, hogy ettől megijedjek, és azt mondjam, elég, soha többet nem akarok inni. Olyan már volt, hogy valamire nem emlékeztem az előző estéből, de nem voltam nagyon rosszul, nem viselkedtem vállalhatatlanul, a méltóságomat mindig meg tudom őrizni, túl jól bírom az alkoholt. De amikor másnap elkezdtem visszafejteni, hogy mi történt, rájöttem, hogy nincs meg minden képkocka. Na ott egy kicsit megijedtem!” – mondta.
A televíziós arra is kitért, hogy van-e a környezetében olyan, aki alkoholizmussal küzdött. „A tágabb családban volt, de a szüleim például soha nem ittak otthon. Apukám, aki autóvezetést oktatott, és minden sikeres vizsga után kapott a tanítványaitól egy üveg valamit, mert ez volt az alap, azok is ott sorakoztak az ebédlőben, a szekrény tetején, mert nem fogyott el. Úgyhogy én innen jövök, és egyébként ez is sokszor szöget üt a fejemben, hogy én, aki soha nem látta a szüleit alkoholizálni, mi viszont fogyasztunk a férjemmel, hogyan szocializáljuk a gyerekeinket” – fejtette ki.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet