Minden márkás telefonkészülék megjelenése előtt érdeklődve várjuk az újításokat, hogy milyen funkciói lesznek, mik a technikai és műszaki jellemzői, és a küllemére is kíváncsian tekintünk. Most megmutatunk egy új modellt, amelyre már bizonyára sokan várnak.

Az Apple hamarosan bemutatja legújabb telefonjait, köztük az iPhone 16 sorozatot is, amely az előző évekhez hasonlóan négy modellből állhat majd. Már most sok érdekes információ kering a friss készülékekről, így néhány újdonságot már a hivatalos bejelentés előtt is megismerhetünk.

Mielőtt beszerzel egy ilyen értékes készüléket, érdemes szétnézni a SmartDiszkont iPhone üvegfólia kategóriájában, hiszen már ezekhez a modellekhez is kapható a megfelelő kiegészítő, így az alábbi írásban erről is olvashatsz majd.

Kijelző méretében nincs változás

Míg a Pro és Pro Max modellek esetében a pletykák szerint 0,2 hüvelykkel nagyobb kijelző várható, addig az iPhone 16 esetében nem számíthatunk hasonló méretnövekedésre. A készülék elődje, az iPhone 15, 6,1 hüvelykes kijelzővel volt felszerelve, a hírek szerint ez a modell is ennél a méretnél marad. Ez a részlet azért fontos, mert aki éppen most szeretne védőfóliát beszerezni, biztos lehet abban, hogy a méret változatlan marad.

Üzemidő-növekedés az akkumulátor fejlesztésével

Az Apple régebbi modelljei esetében gyakran az akkumulátor volt a gyenge pont, azonban az utóbbi években ezen a téren változás tapasztalható. Az iPhone 16 esetében további előrelépés várható, mégpedig egy nagyobb kapacitású akkumulátor segítségével hosszabbodik a használati idő.

A legújabb hírek szerint az iPhone 16 akkumulátora 3 561 mAh-s lesz, ami 6%-os növekedést jelent az iPhone 15-höz képest, amely 3 349 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Ez az apró, de fontos előrelépés adja meg a hosszabb üzemidőt, és a megbízhatóbb teljesítményt a felhasználóknak.

Színkavalkád vár majd ránk

Az új iPhone modellek megjelenése előtt mindig rengeteg találgatás lát napvilágot a készülékek elérhető színeiről. Az iPhone 16 változatos színei szinte olyanok, mintha egy popsztár vibráló dallamai kelnének életre. A rózsaszín, a kék, a fekete és a zöld biztosan elkápráztat majd minket, de felmerült, hogy a fehér és a lila is kiegészíti mindezt.

De a hivatalos bemutató után minden bizonnyal kiderül, milyen színkombinációkkal találkozhatunk majd. A fémes színek pedig továbbra is a Pro modellek kiváltságai maradnak, így csak a prémiumkategóriás készülékeknél találkozhatunk velük.

Vajon mi a helyzet a gombok terén?

Az iPhone 15 szériában a Pro és Pro Max modellek kapcsán bevezették az akciógombot, amely különböző funkciókra programozható. A pletykák szerint ez a hasznos újítás az iPhone 16 alapmodelljeinél is megjelenhet, így a hagyományos némító gomb helyén egy sokoldalúan használható, testre szabható nyomógomb lesz majd.

iPhone 16 üvegfóliák – Milyen változások lesznek?

Az iPhone 16 kijelzője méretében nem változik az elődjéhez képest. Ennek ellenére a felhasználóknak számos opciójuk lesz, ha a képernyő védelméről van szó, de érdemes arra is figyelni, hogy a teljes biztonság érdekében a kamerákat is óvjuk.

Már most érdemes beszerezni a megfelelő védőfóliákat és kiegészítőket, hogy azonnal gondoskodhassunk a kijelző és a kamera védelméről.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

ID-2282

A top 3 illat, ami kikapcsolja az embereket

Az illatok ereje évszázadok óta ismert, és a modern életben egyre többen fedezik fel, hogy a különböző illatok képesek segíteni a relaxációban és a mindennapi stressz levezetésében.

ID-2242

Miért fájnak reggel jobban az ízületeink?

Az ízületi fájdalom már önmagában rendkívül kellemetlen, nem még reggel, amikor az éjszakai pihenés után felkelünk, és sokkal intenzívebben sajog a panaszos területen testünk.

httpsszegedallas.hu - 2024 szeptember - Cikk3

A kereskedelmi munka jellegzetességei

A kereskedelmi szektorban mindig van munka, hiszen gondoljunk csak bele, minden vállalatnak foglalkoznia kell valamilyen szinten ezzel a területtel. Sőt, tulajdonképpen ez a legfontosabb, enélkül nem tudja magát fenntartani.

https-szalaialkatreszek.hu - 2024 szeptember - Cikk4

Mire jó a bikakábel?

A bikakábel egyértelműen az egyik legfontosabb “túlélőeszköz” az autósok számára. Nem annyira praktikus és elegáns, mint a James Bond filmekben látható kütyük, de legalább olyan hatékony.

https-debrecenallas.hu - 2024 szeptember - Cikk8

A szakácsok élete nem csak játék és mese!

Talán mindannyian emlékszünk olyan filmjelenetekre, ahol a szakácsok elegáns ruhákban flangálnak, néha kevernek egyet-egyet a készülő ételeken, odavetnek néhány mondatot az egyik segédnek, míg a másikat letromfolják, és úgy tűnik, ennyiben ki is merül a szakácsok munkaköre.

cegkivonatmost.hu - 2024 szeptember - LinkMarketing - 2

Hiteles cégkivonat igénylése a nap 24 órájában

Napjainkban az üzleti életben rendkívül fontos, hogy a céges dokumentumokat gyorsan és egyszerűen be tudjuk szerezni. Igaz ez a hiteles cégkivonatok esetében is, ugyanis ekkor is fontos a lehető leggyorsabb és legmegbízhatóbb megoldás.

mikrobiomdiagnosztika.hu - 2024 augusztus - LinkMarketing - 3

Mennyire ismered a saját mikrobiomod?

Már a középkorban sem volt idegen feltételezés, hogy a bélrendszerünkben élő mikroorganizmusok hatással vannak az egész szervezetünkre, az egészségünkre.

m18-hal-0-high-performance-led-area-light-3000-lm

Munkalámpák, fejlámpák, reflektorok a pontos munkához

Akkor döbbenünk rá, hogy mekkora szükségünk van a lámpákra a mindennapokban barkácsoláshoz, szereléshez, felújításhoz, amikor először akad el a munka amiatt, hogy a fényviszonyok nem megfelelőek, vagy az általános világítás nem elegendő.

logzi.com - 2024 augusztus - LinkMarketing - 2

Készletkezelés – a készletmozgások követése

A készletkezelés a vállalkozások egyik legkritikusabb, mégis gyakran háttérbe szorított eleme, akárcsak egy filmben, ahol a kulisszák mögött dolgozó stáb tagjai gondoskodnak arról, hogy minden jelenet zökkenőmentesen haladjon.