Az AI köztudatba kerülése felforgatta a világot, ami nagyon jó hír. Ezzel ugyanis egy hatalmas fejlődési hullám vette kezdetét, ami számos vállalkozást, céget is érint. Az AI segítségével ugyanis sokkal termelékenyebb és nagyobb profitot hozó lehet egy cég. De első lépésként hogyan jelenik meg az AI az üzleti weboldalaknál?

Miért hasznos az AI a weboldalaknál?

Mit kezdhetsz a mesterséges intelligenciával? Az Amazing AI Tudástárban megtanulhatod az ezzel kapcsolatos, gyakorlati tudnivalókat. De most nézzük meg, hogy ha van egy weboldalad, akkor hogyan segíthet neked a mesterséges intelligencia!

Minden üzleti weboldal megtervezésének első, és legfontosabb lépése a célközönség meghatározása. Ez ugyanis nagyon sokat számít a dizájn, a kialakítás és a közölt tartalmak esetén. Nem mindegy ugyanis, hogy fiataloknak vagy időseknek szóló termékeket szeretnél értékesíteni. Ahogy az sem mindegy, hogy például sport vagy coaching típusú vállalkozásod van.

Ahhoz, hogy kitaláld a célközönséget, annak minden fontos paraméterezésével együtt, gyakran akár több órára és személyre van szükséged. Az ilyen megbeszélések, brainstormingok rengeteg időt igényelnek, és az eredmény sokszor megkérdőjelezhető.

A Founderpal.ai eszközzel például másodpercek alatt legenerálható egy buyer persona. Ráadásul olyan szempontokat is figyelembe vesz az AI, amikre nem is feltétlenül gondoltál volna.

Elemezd a felhasználók viselkedését és elégedettségét!

Az AI szoftverek képesek nagyon gyorsan, és így hatékonyan kezelni a nagy mennyiségű információt. Ez tökéletes tulajdonság akkor, ha szeretnél például weboldal-útvonalakat tervezni. Vagy akár mintát találni a felhasználók viselkedésében a honlapodon töltött idő alatt. De mégis hogyan?

Ismered a hőtérképezést? A weboldalad elemzése időt és pénzt igényel, és nem csupán az elemzési folyamat miatt. Meg kell várnod ugyanis akár több ezer látogató érkezését, majd manuálisan elemeznek kell a látottakat. Az AI segítségével viszont még a kampányok elindítása előtt előrejelzéseket készíthetsz arról, hogy melyek lesznek a honlap legnépszerűbb részei.

A mesterséges intelligencia segítségével az ügyfélélményt is elemezheted. Ez ugyanis attól függ, hogy a weboldaladon milyen mennyiségű és minőségű szövegek és képek vannak. A Wevo Pulse például a honlap legmélyebb részleteibe is belelát, hogy ezután kielemezze azt. Ez sokat számít, hiszen így javíthatsz a konverzión, több érdeklődőt érhetsz el. Továbbá azt is megtudod, hogy hogyan érzik magukat a látogatók a honlapod böngészése közben.

Mi a jelentősége az AI-nak a film- és a zeneiparban?

Mivel az AI szinte az összes kreatív szakmában jelen van, így a zene- és filmiparban is jelentős segítséget nyújthat. A képgeneráló és szerkesztő, a videó- és a hanggenerátor ugyanis mind meggyorsítja a munkát.

Ezzel pedig akár 30-60% plusz idő is felszabadul, amit a valódi kreativitást igénylő feladatokra fordíthatsz. Szeretnél lépést tartani a fejlődéssel? Az Amazing AI Tudástára segít neked elérni a céljaid!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

ajtorendeles.hu - 2024 október - Cikk 2

Zenehallgatás a csendes szobában

Ismerős az érzés, amikor szeretnénk otthon, csendes magányunkban vagy a párunkkal kettesben megnézni egy filmet, vagy meghallgatni a kedvenc zenénket, de a lakásba beszűrődő zavaró zajok élvezhetetlenné teszik az élményt?

httpsszombathelyallas.hu - 2024 október - Cikk2

Fizikai munka pro és kontra

Mikor a mozikba kerül egy film, a nézők a legtöbbször csak a színészek teljesítményét méltatják, ritka esetben az operatőr, a vágó és a zeneszerző munkáját dicsérik.

ID-2282

A top 3 illat, ami kikapcsolja az embereket

Az illatok ereje évszázadok óta ismert, és a modern életben egyre többen fedezik fel, hogy a különböző illatok képesek segíteni a relaxációban és a mindennapi stressz levezetésében.

ID-2242

Miért fájnak reggel jobban az ízületeink?

Az ízületi fájdalom már önmagában rendkívül kellemetlen, nem még reggel, amikor az éjszakai pihenés után felkelünk, és sokkal intenzívebben sajog a panaszos területen testünk.

httpsszegedallas.hu - 2024 szeptember - Cikk3

A kereskedelmi munka jellegzetességei

A kereskedelmi szektorban mindig van munka, hiszen gondoljunk csak bele, minden vállalatnak foglalkoznia kell valamilyen szinten ezzel a területtel. Sőt, tulajdonképpen ez a legfontosabb, enélkül nem tudja magát fenntartani.

https-szalaialkatreszek.hu - 2024 szeptember - Cikk4

Mire jó a bikakábel?

A bikakábel egyértelműen az egyik legfontosabb “túlélőeszköz” az autósok számára. Nem annyira praktikus és elegáns, mint a James Bond filmekben látható kütyük, de legalább olyan hatékony.

https-debrecenallas.hu - 2024 szeptember - Cikk8

A szakácsok élete nem csak játék és mese!

Talán mindannyian emlékszünk olyan filmjelenetekre, ahol a szakácsok elegáns ruhákban flangálnak, néha kevernek egyet-egyet a készülő ételeken, odavetnek néhány mondatot az egyik segédnek, míg a másikat letromfolják, és úgy tűnik, ennyiben ki is merül a szakácsok munkaköre.

cegkivonatmost.hu - 2024 szeptember - LinkMarketing - 2

Hiteles cégkivonat igénylése a nap 24 órájában

Napjainkban az üzleti életben rendkívül fontos, hogy a céges dokumentumokat gyorsan és egyszerűen be tudjuk szerezni. Igaz ez a hiteles cégkivonatok esetében is, ugyanis ekkor is fontos a lehető leggyorsabb és legmegbízhatóbb megoldás.