Kínos TikTok-videók keringenek az interneten, amelyekben fehér nők fetisizálják a fekete férfiakat.

Fehér nők körében terjed a furcsa trend

Egyes fehér nők tárgyiasítják a fekete bőrű urakat az internetes videók és kommentek tanúsága szerint, írja a Design Taxi.

Kevin Hart Szinesz
Kevin Hart Színész, Szintén Fekete Férfi / Fotó: Ad Age

A tartalmakban a férfiak fizikai megjelenését domborítják ki, olyan hashtagekkel kiegészítve mint a #mytype (esetem) vagy #blackmen (feketeférfiak). A The Daily Dot kilenc videóbejegyzést szúrt ki, amely tárgyiasítja a fekete férfiakat.

#mytype what’s your type? #fineassblackmen ♥️♥️♥️

Ms_K_Mc (@ms_k_mc) has created a short video on TikTok with music All Talk. | #mytype what’s your type? #fineassblackmen ♥️♥️♥️ | White men | Men I like… | Asian men | …

A @ms_k_mc fantázianévre hallgató TikTok-felhasználó egyenesen olyan videófelvételt készített, amelyen különböző arckifejezések kíséretében reagál bizonyos rasszhoz tartozó férfitípusokra.

Házasságok, amelyek megmutatják, nem téma a különbözőség

A Ring Studio olyan házaspárokat keresett a fotóprojekthez, akik bár nagyon különböznek egymástól, mégis egy párt alkotnak a házasság szentségében. A fotósorozat képei is azt hivatottak bizonyítani, hogy különbözőség nem szabhat gátat a házasodni vágyók előtt.

A mozgókép négy férfitípust jelenít meg lehetőségként: fehér ember, ázsiai férfi, mexikói férfi, és izlandi férfi. A nő a felkínált lehetőség közül a fekete férfiakat választotta ki, a többit pedig egyszerűen “kilőtte”. A különös videó 4500 lájkkal büszkélkedhet a videómegosztó platformon.

Vannak, akik már nem is randiznak fehér emberrel

Egy másik felhasználó, bizonyos @halpal_ videómegosztásában a „Hol vannak az én fekete csokoládé fiúim” kérdést teszi fel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Csak, hogy tisztázzuk, nem randizom fehér fiúkkal. A keverék fiúkkal randevúzom, legjobban a karamell színűeket szeretem. Ők mind nagyon tutik. De ha te csokoládé vagy, főleg ha fekete csokoládé – akkor nagyon baba fiú vagy[/perfectpullquote]

– magyarázza a TikTok-felhasználó.

https://www.tiktok.com/@halpal___/video/6808598927676394758

Az internet-felhasználók aggodalmuknak adtak hangot a fekete férfiak tárgyiasításával kapcsolatban, amely gyakorlatilag rasszizmusnak tekinthető.

„Fejezzétek be a fekete férfiak fetisizálásának trendjét a TikTokon! Visszataszítóak és megdöbbentőek ezek a videók. Annyit mondasz, hogy szereted a feketéket és lelépsz. A TikTokos lányok úgy tesznek, mintha a feketék valami ritka faj lennének”  – vélekedett egy Twitter-felhasználó.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.