Nézem Film A Bosszúállók: Végjáték új előzetese újabb fordulópontot ígér

A Bosszúállók: Végjáték új előzetese újabb fordulópontot ígér

Promóció

Marvel Kapitány újabb csatába vezeti a Bosszúállók csapatát.

Promóció
- Advertisement -

Ha a Marvel Kapitány című film csúcspontjából nem lett volna egyértelmű, akkor most a legújabb Marvel Mozis Univerzum filmjének első hivatalos előzeteséből kiderül, hogy a Bosszúállók: Végjáték epizódban Carol Danvers (Brie Larson/ Marvel Kapitány) egyszer és mindenkorra szembeszáll Thanos-szal (Josh Brolin).

Bosszúállók: Végjáték / Kép: Polygon

Az szinte garantált, hogy a végső leszámolás nem a tervek szerint halad majd – Tony Stark (Robert Downey Jr.) hiánya azt sugallja, hogy biztosan a film elején történik a jelenet.

Az epizódból kiderül, hogyan működik együtt Carol a Bosszúállókkal. Ez egy szóval jellemezhető: magabiztosan. Az előzetest múlt héten mutatták be a las vegas-i CinemaCon-on, ez az első alkalom, hogy a nagyközönség számára is elérhetővé vált.

Avengers: Endgame Movie Clip (2019) | ‘The Team Plans an Attack’ | Movieclips Trailers

Check out the official First Look at Avengers: Endgame starring Chris Evans! Let us know what you think in the comments below. ► Watch Avengers: Endgame Full Movie: https://www.fandangonow.com/details/movie/avengers-endgame-2019/MMVAF76018A477C2826A4EC8747C40B7BE27?cmp=MCYT_YouTube_Desc Want to be notified of all the latest movie trailers? Subscribe to the channel and click the bell icon to stay up to date.

A jelenetből nem nehéz kitalálni, hogy a Carol vezette Bosszúállók összecsapása nem feltétlenül vezet a Thanos-szal való találkozáshoz, de helyette megválaszolja a kérdést, hogy Tony Stark és Nebula visszatérnek-e a Földre.

Egy szervezet kikutatta, hogy a Vasember, Robert Downey Jr. magyar származású

A Magyar Hollywood Tanács szervezet nyomon követte Robert Downey Jr. amerikai színész családfáját. Mint állítják, magyar felmenőkkel rendelkezik. A MHT Facebookon osztotta meg kutatási eredményét, ahol arról ír, a filmsztár szépapja magyar volt, akit Stern Jakabnak hívtak. Egy magyar szervezet kikutatta a színész családfáját, és arra jutottak, hogy felmenői tatai lisztkereskedők voltak.

Egy furcsa tény még biztosan kiderül az előzetesből, amely befolyással lehet a Bosszúállók: Végjáték végkifejletére, mégpedig, hogy Thanos ismét használja a Végtelen Hatalmat, ami arra utal, hogy nem érte el a mindenhatóságot céljai elérésével.

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én kerül a mozikba.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3