Hirdetés
Kezdőlap Követem Events A BRAINS nem felejti el, honnan jött

A BRAINS nem felejti el, honnan jött

Where We From címmel robbantott nemrég a BRAINS egy új videót, mellyel visszatekint a zenekar életére, miközben tiszteleg az összes zenész előtt is, akikkel az évek során együtt dolgoztak, inspirálták őket.

Hirdetés

A srácok úgy érezték, itt az ideje egy dalnak, ami ismét angolul szólal meg és kicsit visszakanyarodnak vele a korai BRAINS-gyökerekhez, mielőtt hasonlóan nagy lendülettel rárúgják az ajtót a 2018-as fesztiválszezonra – kezdve a június 1-jei Budapest Parkos estével.

A klipben feltűnnek többek között olyan hazai kollégák, mint KRSa és a PASO, DJ Palotai vagy JumoDaddy, illetve a zenekar Dunakanyar-beli gyökereire utalva efZámbó István, de a külföldi szekciót sem felejtették el, hiszen egy-egy kocka erejéig Sian Evans (Kosheen), Dynamite MC és a néhai Tenor FLY is látható a videóban.

BRAINS – WHERE WE FROM feat. MC ZEEK (Official Video)

BEMUTATÓ KONCERT: 2018.06.01.

A klip koncepcióját illetően fontos megjegyezni, hogy a kultikussá vált régi felvételekkel kevert animált állóképeken látható zenészek/művészek csak néhányak azok közül, akiknek a srácok köszönetet szeretének nyilvánítani.

A dal egy visszaemlékezés az elmúlt mozgalmas éveinkre, emlékezetes fellépésekre és súlyos koncert utáni elhajlásokra, illetve megjelennek benne olyan arcok, akik a kezdetekkor inspiráltak minket mind barátilag, mind zeneileg.

– nyilatkozta a zenekar.

Már nem kell sokat várni június 1-ig, amikor a közönség ismét abban a bizonyos legyalult állapotban tombolhatja végig a híresen látványos és elsöprő energiával dübörgő BRAINS-bulit a Budapest Parkban, ahol kiegészült nagyzenekaros felállással – fúvósok, vokalisták – láthatjuk a csapatot, akik a szokásosnál is monumentálisabb látvánnyal készülnek nyárindító showjukra.

#web | #facebook | #instagram | #spotify 

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. június 1., 18 óra

Helyszín: Budapest Park, Budapest

Jegyár: Normál ár: 3.499 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Hirdetés