UGG és az Y/Project, Eytys, Marine Serre – Az ősz legizgalmasabb divatfotói

Bár még kellemes nyár végi az időjárás, a reggeli csípős hűvösön már érződik, hogy túl vagyunk az évszakváltáson. Fejben sokan arra gondolunk, hogy az ősz beköszöntével mit fogunk viselni a következő hónapokban. A 2018 őszi-téli kollekciók kampányfotóiból válogattunk, többek között az  UGG és az Y/Project, az Eytys és Marine Serre gardróbjából.

Christopher Kane következő szezonbeli darabjait Selena Forrest mutatja be részben urbánus közegben, részben egy parkban pózolva a kamerának. A fotókat Alasdair McLellan készítette.

Marine Serre francia tervező meghökkentő, nyomtatott mintás, testhez álló lycra anyagú leggingseivel, topjaival és símaszkszerű fejfedőivel teremt különleges atmoszférát.

Az UGG és az Y/Project együttműködésében készült kollekció januárban debütált a Párizs Fashion Weeken. Az őszi-téli kampány fókuszában a meleg lábbeli áll. Arnaud Lajeunie fotográfusnak köszönhetően a görög és római mitológiai alakok újraértelmezett verziói jelennek meg a képeken: Vénusz, Apolló, Herkules és Omphalé.

Egy klassz farmer is jól jöhet a hűvös időben. Viccesnek szánt fotókkal igyekszik ezt bizonyítani az Eytys Adrian Gonzalez Cohen képein.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból