A fekete álarcos SNTS ismét eljött Budapestre, hogy a halálba teknózza az A38-ot

SNTS visszatér beváltani a sokak számára elmaradt techno álmot. Pénteken az A38 Hajó telik meg a megalkuvás nélküli ütemekkel, melyekből válogatni kiváltképp nehéz!

A fekete maszk mögött rejtőző SNTS kiléte ismeretlen, csupán egyet tudni róla: hogy az éjsötét bunkertechnóhoz kevesen értenek nála jobban. 

Zenéjének célja, hogy egyedi módon anonimitást vigyen az electro műfajába, amelyet olykor gótikus, spirituális és futurisztikus hangzásokkal is vegyít, valamint új kapukat nyithasson meg az ez iránt fogékonyak számára

SNTS Boiler Room Berlin Live Set

► Sith techno lord SNTS brings his incredible live set. #boilerroom #DJset ► Subscribe to Boiler Room: https://blrrm.tv/YT ► Listen to Boiler Room’s archive:…

A disztópikus klub-kazamaták hangjait nyirkos ambient-hangszőnyegekkel ötvöző producer mellett hazai kiválóságaink, Isu & Dork is bemutatják legjobb új zenéiket.

A misztikus zenész már több albumon is túl van: The Rustling Of The LeavesLosing Light, az ES19SNTS Album. Biztosak vagyunk benne, hogy ezekből, a korábbi korongjaiból is verethetjük.

Minden rendes vinil-fetisiszta, aki konyít a szürkületi érzelmekhez, tudja ki az az SNTS. 2012-ben debütált a Chapter-sorozatával egy limitált 200 példányos lemezszám képében. A nagy népszerűségét annak köszönhette, hogy úgy hangzik sokszor, mintha egy kriptában vették volna fel a rigmusait és minimum el lenne átkozva gonosz lelkek meg szellemek által.

SNTS fekete maszk mögé rejtette arcát, ez a látvány pedig az árnyékos, démoni szettekkel kiegészülve a fokozódó atmoszféra és ködös dallamokba burkolózás anonimitását adta az előadónak. A három részes ambientes Scene után a The Rustling Of Leaves sokkal hipnotikusabbra sikerült, mint azt akárki is várta, ami tökéletes hosszúságúra nyújtotta a lemezt.

A trekkek folyamatos egymásutániságában még mindig hagy időt arra, hogy megközelítse mindenki a saját ízlése szerint, erre tökéletes példa Polar Inertia Oblivionhoz készült remixe, ami majdnem kétszer olyan hosszú, mint az eredeti szám, de mégsem érzik erőltetettnek. Van valami rémálom-szerű a zenében, ami eddig sok helyről hiányzott. Már nincsenek tudatos utalgatások és fémes zörejek, csak a tiszta energia marad.

Ahogyan idén februárban, úgy idén is széttechnózza a Hajót! Mi pedig ki nem hagynánk, ugye?

#bandcamp| #facebook | #soundcloud

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. november 24., 23.50 

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Jegyár: Kedvezményes 3000.- (Limitált); Normál: 3500.-

Jegyfoglalás: ITT


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból