A Super Bowl alatt végre megérkezett az Amazon hihetetlenül ambiciózus A gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi című sorozatának első előzetese, bepillantást nyújtva az előzménysorozatba.

A sorozat többszáz évvel az eddigi franchise-filmek előtt játszódik

A trailer azután érkezett meg, hogy hetek óta csepegtetik az információkat.  A sorozat többszáz évvel A hobbit és az A gyűrűk ura eseményei előtt játszódik, írja a The Verge.

Az Amazon sorozata Tolkien idővonalának egy részét sűríti a Silmarilionból, amely több ezer évet ölel fel, és olyan kulcsfontosságú eseményeket dokumentál Középfölde történetében, mint Númenor bukása, Szauron felemelkedése és – természetesen – a legendás (és címadó) hatalmi gyűrűk.

Végre itt van az A gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi első előzetese

Az A gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi című sorozatban is masszív szereplőgárda szerepel majd, az A gyűrűk ura rajongói számára ismerős karakterekkel, mint Elrond (Robert Aramayo), Galadriel (Morfydd Clark) és az emberi harcos, Isildur (Maxim Baldry). A műsorban szerepel még Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman és Sara Zwangobani.

The Lord of the Rings: The Rings of Power - Teaser Trailer | Prime Video

A new legend begins this fall. The Lord of the Rings: The Rings of Power, only on Prime Video Sept 2, 2022. #LOTRonPrime #LOTR #LOTRROP---About "The Lord of ...

Az Amazon emellett komoly pénzt költ arra, hogy az A gyűrűk ura: A hatalom gyűrűit a következő nagy fantasy slágerré alakítsa: Vanity Fair szerint a cég 250 millió dollárt költött csak az adaptáció jogaira, nem is beszélve a megdöbbentő 462 millió dollárról, amelyet a cég állítólag csak az első évad elkészítésére költött.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet