A Hinds, az Analog Balaton és Avalon Emerson is fellép a Kolorádó Feszten

Alighogy nemrég bejelentette a Kolorádó Fesztivál Kelela, a Wavves vagy éppen Ebo Taylor érkezését, máris itt vannak az új fellépők!

Ugyancsak sziklaszilárdságú tény, hogy színpadra fog állni a madridi Hinds zenekar, akik napáztatta, könnyen csordogáló és azonnal tapadó melodikus dalaikkal kitűnő aláfestést fognak nyújtani a nyári erdőben. 2016-os bemutatkozó albumukat, a Leave Me Alone-t a zeneőrültek iránytűje, a közismerten szőrösszívű Pitchfork is 7,5-re értékelte, ami már felér egy világi dicsérettel.

https://www.youtube.com/watch?v=3zf9aO2qpn0

​Hozzájuk csatlakozik elektronikus zenei oldalról újabb három izgalmas külföldi előadó. Hosszú, hajnali szettel készül a kurta-furcsa, mégis élvezetes meglepetéseket kínáló Axel Boman, aki olyan számottevő helyeken fordult már meg, mint a Red Bull Music Academy, Tim Sweeney ikonikus Beats In Space rádióműsora vagy a Boiler Room.

Érkezik az arizonai sivatagban felnőtt, a színes technó új hangjának számító Avalon Emerson.

És az elektronikus zenét erősítve, meghívták a szervezők Tokió kevésbé ismert csodafegyverét is, a hipnotikus klubzenéket készítő Powdert.

Avalonemersonwhities
Avalon Emerson / Fotó: A Zenei Producer Hivatalos Facebook-Oldala

Kolorádóban eddig is kifejezetten figyeltek arra, hogy kitapintsák a budapesti zenei színterek legfrissebb hajtásait, így idén a feszten lesz a hazai technóbarát queer-közeget felrázó OMOH kollektíva, a CRIME-srácok és az Exiles nevű ambíciózus új lemezkiadó.

Egyik első koncertjét adja a Kolorádón adja az új magyar szintipopper duó Maneuver Maneuver.

Jön Minda Endréék dobgépes blues wave-vel hasító Black Bartókja. És fellép a számos zenekarból ismert Zsuffa Aba új elektroakusztikus actje, az Analog Balaton is.

Analog Balaton – Medvelábnyom (Official video)

https://www.facebook.com/Analog.BalatonRendező: Hódi LeventeOperatőr: Tóth FabóKrán: Kiss SomaUtómunka: Hódi LeventeColorist: Tóth FabóFotó: Kóti RékaSzereplők:…

Idén már hét külön színpadra állítják fel a meghívott zenészeket, amik közül a korábban chill-területként funkcionáló Takatuka saját lábán álló programhelyszínné alakul. De a szervezők egy 24 órás technópartival is készülnek, nappali rekreációs unaloműzésekkel, helyspecifikus művészeti projektekkel.

Sőt, random, erdei performanszokkal a fiatal kortárs alkotói generáció markáns megvalósításában sem lesz hiány!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból