A hiphop legújabb nemzetközi császára, ASAP Ant, akit a párizsi Batofartól Finnországon át Új Zélandig ünnepelnek, végre tiszteletét teszi egy zúzós buli erejéig az A38 Hajón.

ASAP Ant az ASAP Mob csoportosulás egyik tagja. Több mint 10 éve, 2006-ban megalakult kollektíva rapperekből, zenei producerekből, videóklip rendezőkből és divattervezőkből áll. Az alapító tagok – ASAP Yams, ASAP Bari and ASAP Illz – harlemiek.

2012 augusztusában adta ki debütalbumát az ASAP Mob, amelyet kazettára vettek fel és Lords Never Worry névre kereszteltek. A lemezt ingyen letölthetővé tették (ITT).

Azonban egy kicsivel több mint egy évvel később, 2013 novemberében ASAP Rocky bejelentette, hogy az ASAP Mob debütalbumát átneveznék Lords-ra.  2014. január 13-án pedig a korong egyik dalához, a See me-hez, amely ASAP Ant nevéhez fűződik, videóklipet készítenek. 

Tavaly októberben pedig végre megérkezett az ASAP Mob új válogatáslemeze, melyen új és korábban már ismert számok is helyet kaptak. Az alapcsapaton (ASAP Rocky, ASAP Ferg, ASAP Twelvyy, ASAP Nast, és ASAP Ant) kívül elég sok olyan előadó helyet kapott a lemezen, akik maximumon pörögtek a feltörekvő nevek között mostanában. Lil Uzi Vert, Madeintyo, Lil Yachty, Skepta mellett azért van itt Juicy J és Wiz Khalifa is, csak hogy nagyobb neveket említsük.

Két évvel ezelőtt, 2015-ben pedig A$AP Ant új számmal ajándékozta meg a rajongókat. A Set dat bitch off számára tavaly áprilisra készült el a videóklip, amely Icytwat remixével került a videómegosztó portálokra. Meg kell vallanunk, hogy nekünk ez a trekk adja a legjobban tőle. A kellemes alapot órákig tudnánk hallgatni.

Ám két hete robbant be a legfrissebb remix, amely szintén ASAP Ant nevéhez köthető. Hallgassátok.

#weboldal | #facebook | #twitter | #instagram

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. február 22. – 19 óra

Helyszín: A38 Hajó

Jegyár: 2. 490 HUF elővételben – 2. 990 HUF normál árban

Jegyfoglalás: ITT

Címlapfotó: All Hip Hop

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet