Jön A holtak nem mesélnek! A legfrissebb előzetes a minap látott napvilágot számos régi és új szereplőt felvonultatva. Az új film előreláthatólag májusban kerül a mozivászonra. 

Az amerikai Super Bowl évről évre nem csak a sport iránt rajongók igényeit elégíti ki, hanem a film- és sorozatrajongókét is. Ezen esemény alkalmából több olyan tévéreklámot hoznak nyilvánosságra, amelyet korábban még nem látott a közönség. Az idei Super Bowl a hagyományokhoz híven nem szűkölködött az előzetesekben sem, a Stranger Things trailere mellett bemutatásra került a Karib-tenger kalózai legújabb részének beharangozója is.

Kedvenc kalózfilmünk nem szűkölködik spin-offok lehetőségeiben, korábban ugyanis már készült Jack Sparrow-ról szóló film, az Ismeretlen vizeken, azonban a folytatásról egyelőre csak pletykaszinten röppentek fel információk. A Disney megerősítette ezeket a híreszteléseket, és a trilógiához kapcsolódóan elkészítette a Karib-tenger kalózai folytatását, a Dead Men Tell No Tales-t (A holtak nem mesélnek).

Az új filmet ugyancsak Jerry Bruckheimer jegyzi, mint az előzőeket, így biztosak lehetünk benne, hogy a látványban nem fogunk csalódni. A Dead Men Tell No Tales ezúttal Salazar kapitányt helyezi középpontba, valamint találkozhatunk Will Turner fiával, és kedvenc kalózunk, Jack Sparrow mellett számos új karakterrel, mint a Skinsből és Az útvesztőből ismert Kaya Scodelarióval. Visszatér majd a rajongók örömére Johnny Depp mellett Geoffrey Rush és Orlando Bloom is.

A film zenéjét Hans Zimmer szerzi majd, de feltűnnek olyan nagy klasszikusok slágerei is, mint Johnny Cashé – ezért még egy hatalmas piros pont a készítőknek!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet