A Jóbarátok sztárja trollkodott egy közértben

A brit rendőrség köszönetet mondott, David Schwimmernek, miután letartóztatták a tolvaj hasonmását.

A blackpool-i rendőrség egy lopással gyanúsított férfiről készült biztonsági kamera felvételt osztott meg  az interneten. Ennek oka, hogy a nyilvánosság segítségét kérjék a tolvaj kézrekerítésében.

Önmagában ez nem okozott volna különösebb hírverést, de a lopással gyanúsított férfi hamar óriási hírnévre tett szert. A tolvaj különös hasonlóságot mutat a Jóbarátokban Ross figuráját alakító David Schwmimmer színésszel.

A nagyfokú hasonlóság felkeltette David Schwimmer figyelmét is, és egy poénvideóval örvendeztette meg a rajongóit.

No Title

Officers, I swear it wasn’t me.As you can see, I was in New York.To the hardworking Blackpool Police, good luck with the investigation.#itwasntme pic.twitter.com/EDFF9dZoYR

A rögtönzött alkotásban Schwimmer a tolvaj számára próbált alibit gyártani, mégpedig úgy hogy egy rekesz sörrel a kezében imitálja az eredeti felvételen lévő tolvajt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Biztosurak, esküszöm, hogy nem én voltam! Hiszen én akkor New Yorkban voltam. A keményen dolgozó blackpool-i rendőrségnek, pedig sok szerencsét kívánok a nyomozáshoz[/perfectpullquote]

– írja Schwimmer a poénnak szánt Twitter-bejegyzésében.

A blackpool-i rendőrség is biztosan jót nevetett Schwimmer videóján, de az alibi mégsem bizonyult túl meggyőzőnek. A Schwimmer-hasonmást végül letartóztatták Londonban.

ross
David Schwimmer és alteregója / Design Taxi

A kép alapján mindenki eldöntheti, hogy a fickó vajon tényleg kiköpött mása-e a filmbeli Ross-nak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból