A-kategóriás sztárokról lőtt fotókat Yu Fujiwara a Párizsi Divathéten

Yu Fujiwara a rá jellemző sajátos szemlélettel dokumentálja a divateseményeket. Ezúttal Párizsban Virgil Abloh, Tilda Swinton és még sokan mások kerültek lencsevégre. Plusz Fujiwara a fotóin megragadta az igazi párizsi életérzést is. Mutatjuk!

A New York-i, a londoni és a milánói divathét után a párizsi show méltó lezárása volt az elmúlt divathónapoknak. A szőrmementessé tett Londoni Divathétről és Louis Vuitton nemek közti határokat elmosó kollekciójáról mi is beszámoltunk.

Yu Fujiwara vájt szemét azonban a kevésbé reflektorfénybe állított jelenetek fogják meg leginkább. A fotográfus alternatív módon közelíti meg a street fashiont.

Azokat a pillanatokat szereti megörökíteni, amikor a divat varázsa a nagyváros mindennapi életével találkozik.

Idén Párizsban Fujiwara Tilda Swintont, Michele Lamy-t és Virgil Abloh-t kapta le, ahogy egyik divatbemutatóról a másikra robogtak. De készült kép Chanel-gipszről, pózoló hétköznapi emberekről, kivarrt fickókról, dohányos arcokról. Yu Fujiwara fotóin láthatunk továbbá szeméthegyeket, korcsolyázó fiúkat, soha véget nem érő sorokat és motoron pihenő bagetteket is – szóval tipikus párizsi pillanatképeket.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból