A korona sztárjai sem mentesülhetnek a járványügyi intézkedések alól, de megoldották a premierfotózást.

Helena Bonham Carter királynői babérokra tör?

A korona sorozat stábja nem ünnepelhette meg a negyedik évad premierjét személyesen, éppen a koronavírus-járvány miatti szigorítások miatt, írja a Page Six.

Korona Premier Helena Bonham Carter
Helena Bonham Carter A Korona Sorozat 4. Évadjának Premierjén / Fotó: A Korona Instagram

A járványügyi intézkedések azonban nem akadályozták meg a sztárokat, hogy felvonuljanak a saját vörös szőnyegükön, az otthonukban. 

Ha a színészek nem mehetnek a premierre, akkor a premier megy a színészekhez

– írták a sorozat közösségi oldalán, ahol megosztották a szereplőkről készült képeket.

Kapcsolódó cikk

Helena Bonham Carter, aki Margit hercegnőt alakítja, egy fekete csipkés Dolce & Gabbana-ruhát kapott elő a gardróbjából, amelyet a 2013-as Golden Globes díjátadón is viselt. Tetőtől-talpig ragyogott, ugyanis hajában egy tiarát tűzött, a magastalpú szandálján is egy sor strassz csillogott. A királyi corgikat ezúttal két saját tibeti terrierje helyettesítette. 

Az elegancia otthon sem maradhatott el

Emma Corrin Diana hercegnőt alakítja ettől az évadtól, ő egy kockás Miu Miu-összeállítást választott. A 24 éves színésznő elmondta, hogy a legnagyobb kihívásnak azt tartotta, hogy saját magának kellett elkészítenie a frizuráját és a sminkjét.

Emma Corrin Helena Bonham Carter Olivia Colman A Korona 4 Evad Sorozat
Emma Corrin (B), Helena Bonham Carter (K) És Olivia Colman A Korona Sorozat 4. Évadának Premierjén / Fotó: Netflix

A többi sztár sem maradhatott ki: Olivia Colman, aki II. Erzsébet királynőt játssza, Emerald Fennell (a fiatal Camilla Parker-Bowles), Josh O’Connor (Károly herceg), és a Szexoktatás című sorozat sztárja, Gillian Anderson (Margaret Thatcher).

Kapcsolódó cikk

Anderson — akit a vörös szőnyegre „elkísért” párja A korona forgatókönyvírója, Peter Morgan — sötétkék Dior-ruhát öltött. O’Connoron egy világosbarna Loewe-garbót láthattunk a fekete öltöny alatt.

A korona negyedik évadját november 15-től kezdi sugározni a Netflix.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet