A Louvre Beyoncé és Jay-Z közös videoklipje alapján tart tárlatvezetést

A Louvre különleges tárlatvezetése azokra a fő műalkotásokra fókuszál, amelyek Beyoncé és Jay-Z Apeshit című videoklipjében láthatók. 

Megírtuk, hogy az énekes páros birtokba vette a Louvre-t első közös, Everything Is Love albumuk videoklipjének forgatásához. Az Agence France-Presse szerint a világ egyik legjelentősebb múzeuma, a Louvre kifejezetten az Apeshit című klipben szereplő műtárgyak bemutatására fókuszáló tárlatvezetést kínál.

A vezetett túra állítólag 90 perces.

Ennek keretében a videóban látható olyan műalkotásokat mutatnak meg a látogatóknak, mint a Szamothrakéi Niké, Marie-Guillemine Benoist Néger nő arcképe című festménye és a Milói Vénusz. A különleges tárlatvezetés 17 műalkotást érint. 

A részletek a múzeum honlapján olvashatók.  

Az apeshit egyébként a szó szerinti fordításon kívül (majom***) mást is jelent. Az Urban Dictionery alapján olyan dühös vagy haragos állapotot takar, amikor valaki inkább állat, mintsem ember módjára viselkedik.

APES**T – THE CARTERS

“EVERYTHING IS LOVE” is Available Now: http://www.smarturl.it/TheCarters_EIL Beyoncé: https://www.Beyonce.com https://www.instagram.com/Beyonce https://www.f…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból