Miután a héten a fővárosban és környékén is újraindulhatott az élet, május 22-től mindenki számára megnyitja kapuit Budapest tengerpartja, a Lupa Beach. Mondhatni a legjobbkor, mert az előrejelzés 25 fokot prognosztizál a nyitóhétvégére.

Az „elérhető tengerpart” – hirdetik a szervezők

Immár Pest megyében is megnyithatnak a szabadtéri strandok, ezt maga Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be videón. Múlt hét hétfőn már a vendéglátóegységeket el is lepték a helyeket. Össze is írtuk, melyek azon budapesti teraszok helyeket, amelyek kinyithatnak. Időközben viszont az erzsébetvárosi önkormányzat szigorú szabályai miatt tiltakoznak a szórakozóhelyek vezetői. Jó hír lehet azonban, hogy a Lupa Beach is kinyitotta kapuit, így a vízparti élmények szerelmesei a “karanténfogságból” kitörhetnek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A külföldi nyaralások lehetősége még meglehetősen bizonytalan, de azok számára, akik a távoli tengerpartok nyújtotta élményekre és környezetre vágynak, már elérhető alternatívát nyújt a Lupa Beach[/perfectpullquote]

– mondta Gerendai Károly, Budapest tengerpartjának megálmodója, aki nemrég az elmaradt Sziget Fesztiválról is megosztotta véleményét.

Lupa Beach Nyitvatartas 2020
/ Fotó: A Lupa Beach Hivatalos Facebook-Oldala

“Sokan mondogatták az elmúlt években, hogy túl magasra raktam a Lupával a lécet, mert aki ilyen minőségre és környezetre vágyik, az inkább elutazik valahová külföldre, az átlag magyar igényeinek meg tökéletesen megfelel a Balaton is” – tette hozzá a tulajdonos.

Új kampánnyal rukkolnak elő

“Azonban eddig is azt érzékeltük, hogy évről évre többen vannak, akik igénylik és értékelik a változatos, minőségi szolgáltatásokat, ugyanúgy, mint a pálmafás tengerpartot idéző helyszínt, főleg úgy, hogy az áraink versenyképesek az alacsonyabb színvonalú hazai versenytársainkkal” – teszi hozzá a tulajdonos. Most viszont egy új helyzetet teremt, hogy sokan nem tudnak azok közül sem elutazni, akik eddig nem jártak a Lupán, ezért az új reklámkampánnyal őket is szeretnék megszólítani.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Főleg nekik üzenjük: ha idén itthon nyaraltok, attól még nem kell alább adnotok, mert már itthon is elérhető, amire vágytok[/perfectpullquote]

– avat be a kampányuk részleteibe Gerendai.

Gerendai Karoly Luba Beach
Gerendai Károly. 2019. 06. 21-Én / Fotó: Csudai Sándor

A szervezők igyekeznek megteremteni ezt a látszatot a Lupa Beach fehérhomokos, pálmafás partjával, kristálytiszta, türkizkék vizével, valamint hangulatos vízparti éttermeivel és koktélbárjaival.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Bár a nyári kánikula még kicsit később kezdődik, de a bezártságból kiszabadulva most kevés ideálisabb szabadtéri helyet tudok elképzelni, legyen szó napfürdőzéstől vagy épp egy holdfényes vízparti vacsoráról. Hiszen a Lupa egyszerre van közel a városhoz, de távol a világ zajától és problémáitól[/perfectpullquote]

– folytatta Gerendai.

A Lupán látták Elvis Presley-t, Freddie Mercury-t és Kurt Cobaint

Budapest Tengerpartja, a fehérhomokos, pálmafás Lupa Beach mellett korábban alig volt hír a tó déli csücskében meghúzódó, hangulatos Öböl Strandról. Ám most a Dürer Kert kitelepült és Kurt Cobain, Jimmy Hendrix és Elvis Presley mellett feltűnik Marilyn Monroe és Freddie Mercury is.

Egyelőre a körül található két strand közül még csak a Lupa Beach nyit ki május 22-én. A korábban Öböl Strand néven megismert rész is hamarosan nyílik majd, immár Dürer Öböl néven, alaposan megújulva.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet