Olvasom A Marvel-univerzum teljes történetét bemutató könyvsorozat indul

A Marvel-univerzum teljes történetét bemutató könyvsorozat indul

Promóció

A Marvel-univerzum történelme című könyvsorozat a kezdetektől indulva a napjainkig mutatja be az eseményeket, sőt még azon is túlmenően.

Promóció
- Advertisement -

A Marvel Entertainment a 80. évfordulóját ünnepli ebben az évben, a cég ezért lépéseket tesz az újdonsült rajongók felzárkóztatása érdekében, hogy velük is megismertesse a képregényvilág mitológiáját. Mark Waid, Javier Rodrigez és Alvaro Lopez egy ambiciózus, hat részes könyvsorozatot indítanak, amely összefoglalja a Marvel-univerzum történelmét. A sorozat nyáron indul útjára – tudatta a The Hollywood Reporter.

Marvel-univerzum / Kép: GeekTyrant

A könyvsorozat a kezdetektől mutatja be Marvel-képregények világát és néhány új információt is felfed majd. Minden jelentős esemény és a rajongók kedvenc történetei is helyet kapnak a könyvsorozatban.

Mark Waid /Fotó: The Daily Dot

„Magunkba szívtuk a Marvel-történetek, Marvel-enciklopédiák és Marvel-füzetek minden tudását, akárcsak Galactus a bolygókat” – Nyilatkozta Waid, aki hozzátette: “de nem csak erről szól. Az információk mellett történet is van. A Marvel-univerzum egy élő dolog, saját történettel, és mi szívvel-lélekkel próbáltuk megközelíteni azt, hogy ne csak egy 120 oldalas Wikipedia-bejegyzésnek tűnjön.”

Az elsődleges konkurenciájával a DC-vel szemben, a Marvel-univerzumnak egységes, folytatólagos történetvezetése van, már a legelső kiadástól kezdődően. A folyamatos kisebb kiegészítések és újraírások ellenére is az univerzuma aktuális maradt. Ennek eredményeképpen a teljes történet újramesélése egyszerre egyszerű és komplex feladat.

A Bosszúállók: Végjáték új előzetese újabb fordulópontot ígér

Ha a Marvel Kapitány című film csúcspontjából nem lett volna egyértelmű, akkor most a legújabb Marvel Mozis Univerzum filmjének első hivatalos előzeteséből kiderül, hogy a Bosszúállók: Végjáték epizódban Carol Danvers (Brie Larson/ Marvel Kapitány) egyszer és mindenkorra szembeszáll Thanos-szal (Josh Brolin).

A Marvel-univerzum történelme júliusban indul.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3