A brit rendőrség egy párt keres, akik nyilvánosan, egy szórakozóhely előtt szexeltek orálisan, amit a szemtanúk videóra is vettek.

A közösségi médiában kezdett el terjedni egy videó, amit egy szórakozóhelyen rögzítettek, és egy guggoló nő látható rajta, ahogy orális szexet hajt végre egy férin, írjaDailyStar.

Egy erotikus modell felvállalta, ő szerepel a videón, beismerte, hogy hibázott, amiért nyilvánosan szexelt, és vállalja a felelősséget. 

Diane Pownall felügyelő, a merseyside-i rendőrség liverpooli közösségi rendőrcsapatának munkatársa megerősítette, hogy a nyomozók azon dolgoznak, hogy bíróság elé állítsák a párost.

A rendőrség közölte, nem tűri a közszeméremsértést, és arra kérték a lakosságot, hogy ne osszák tovább az esetről készült videót, helyette jelentsék, ha bármilyen információval tudnak szolgálni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.