A nagy Lebowski filmhez spin-off készült a különc tekés karakterével

A nagy Lebowski egyik mellékszereplőjét helyezi középpontjába a The Jesus Rolls című mozifilm, amelyben John Turturro alakítja Jesus Quintana karakterét, írja a Joblo.

A hosszú előkészületek után végre visszatér a mozivászonra a szilvaszínű ruhában feszítő, különc, tekés figura. A karaktert John Turturro annyira magáénak érezte, hogy az írói feladatok mellett a rendezést is magára vállalta. A színész a komédiát olyan partnerekkel közösen készítette, mint Bobby Cannavale, Christopher Walken, Susan Sarandon vagy az Amélie csodálatos életéből ismert Audrey Tautou.

john turturro jesus Quintana
John Turturro A nagy Lebowski című filmben tekézik / Fotó: GeekTryant

A Nagy Lebowski spin-offjának előzeteséből kiderül, hogy a börtönből frissen szabadult Quintana az Audrey Tautou és Bobby Cannavale alakította barátaival próbál jó útra térni. A csapat mégis bajba keveredik, és rosszakarói hamarosan golyót akarnak röpíteni a különc tekebajnok búrájába.

The Big Lebowski – Jesus Quintana’s dance HD

One of the best scenes of The Big Lebowski. Check out our latest project: http://bit.ly/1CE388d

„A film azt mutatja be, hogy a férfiak mennyire hülyék tudnak lenni. Ezért szól a film róla – a nők erősebbek, mint a többi karakter együttvéve” – magyarázza Turturro a komédiával kapcsolatban.

Miként hódította meg a trash akciózsáner Hollywoodot – Eddie Murphy a Netflixen tér vissza

A Dolemite is my name górcső alá veszi, hogy a hetvenes években miként hódította meg váratlanul Hollywoodot a trash akciózsáner. A Dolemite Is My Name című Netflix-film az előzetese alapján ugyanolyan mókásnak tűnik, mint a korszak feketéket bemutató filmjei.

Akik arra számítanak, hogy a vígjátékban feltűnik majd Lebowski, azoknak szomorú hír, hogy nem.

Jesus Rolls – Quintana è Tornato! Official Trailer ITA

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

A The Jesus Rolls következő hónapban kerül bemutatásra Olaszországban, az amerikai közönségnek viszont erre 2020-ig kell várnia.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból