A nap fotója: Bangladesi vandálok rendőrautót vernek szét

A mai nap fotóját Bangladesből választottuk. A Bangladesi Nacionalista Párt aktivistái éppen szétvernek egy rendőrautót a fotón.

Dhaka városában, a Bangladesi Nacionalista Párt aktivistái a zavargások közepette egy rendőrautót vernek szét. Mint a fotón látható, a vandálok mögött szintén egy rendőrautó lángokban ég.

3500 3
A Bangladesi Nacionalista Párt aktivistái éppen egy rendőrautót vernek szét Dhaka városában / Fotó: Reuters

A helyi rendőrség és média információi szerint teherautókat, rendőrautókat, motorbicikliket égetnek – írja a Reuters.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Bármilyen ok nélkül támadták meg az aktivisták a kihelyezett erőinket. A helyszínen lévő kollégáink csak megpróbálták enyhíteni a forgalmi dugót, de hirtelen ők lettek a célpontok a vandálok számára[/perfectpullquote]

– mondta a helyi rendőrség szóvívője, Masudur Rahman.

A nap fotója: menekült kislány átmászik a szögesdróton

A nap fotója tegnap szintén gyermekek voltak, ahol Rama és Sita istenségek öltözetében szelfiztek. Ezen a linken tudod megnézni. És korábban is közöltünk is témáját adta menekült a nap fotója rovatunknak. A szóban forgó fotón Alfonso Mendoza lábak nélkül született. A 25 éves fiatalember, aki kilenc hónappal ezelőtt érkezett Kolumbiába az országának gazdasági válsága miatt, lecserélte a kerekesszéket egy gördeszkára.

A Bangladesi Nacionalista Párt azt állítja, legalább 12 aktivistájuk sérült meg. A rendőrség beszámolója szerint az ő oldalukról legalább 20 rendőr sérült meg.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból