A nyugodt alvás titka: a mell formájú párna

Az ünnepek alatt különféle hasznos és haszontalan ajándék kerülhetett a fa alá. Van, aki például mell formájú párnával kedveskedett a párjának.

A Boobie Pillow vagyis a cicipárna, ahogy azt a neve is sugallja egy női mell formájú párna, rózsaszínű mellbimbókkal kiegészítve. Nagy népszerűségnek örvend az online áruházakban.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ezt a vicces karácsonyi ajándékot adtam a barátomnak, aki nagyon szereti. Az ágyának kitüntetett helyén helyezkedik el. Nagyon jó minőségű! A mellbimbók is nagyon valóságosnak tűnik[/perfectpullquote]

– lelkendezik egy vásárló a termékkel kapcsolatban.

A vicces ajándékok és online rendelt termékek nem mindig azt nyújtják, amit a hirdetések alapján várna tőlük a vásárló, de a cicipárna esetén nem kell tartani a csalódástól.

Így néz ki valójában a neten rendelhető, „szexi mikulás” jelmez

A ruhák esetében az a legnagyobb hátrány, hogy más a méret, mint ahogy gondoltad. De van más is: totál máshogy néz ki a valóságban, mint például egy szexi mikulás jelmez. De mit tehet ilyenkor az ember? Visszaküldi? Bosszantó lehet, de előfordul, hogy jót nevetsz az egészen.

Egy másik elégedett vevő hozzátette, hogy a termék fantasztikus, nem túl nagy és nem is túl kicsi, amely nem csak egy párna paramétereinél ideális. Számolt be a különleges párnáról a Design Taxi.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból