Brendon Urie énekesről régóta sejtették a rajongók, hogy a férfiakhoz is vonzódik. Most viszont ő vallott pánszexualitásáról a Paper magazin interjújában.

Hirdetés

A Panic! At the Disco frontembere, Brendon Urie pánszexuálisként outolt a Paper magazin interjújában.

Feleségül vettem egy nőt, akit nagyon szeretek. De nem utasítom el a férfiakat a nemük miatt, mert én az embereket szeretem. Azt hiszem, nevezhetünk engem pánszexuálisnak, mert tényleg nem érdekel a nem. Ha valaki nagyszerű személy, akkor nagyszerű. Egyszerűen szeretem a jó embereket, akiknek helyén van a szíve. Határozottan vonzódok a férfiakhoz. Egyszerűen csak emberekhez vonzódok.

Elmesélte továbbá, hogy ez az érzés soha nem volt furcsa számára. Urie épp a közelmúltban adományozott egy millió dollárt egy meleg-heteró szövetségnek, hogy minden amerikai középiskolában létrehozhassanak saját klubhálózatot.

Brendon Urie, a Panic! at the disco frontembere / Fotó: Getty Images

Brendon Urie egy korábbi dala, a Girls, Girls, Boys jelentékenyen segített az LMBTQ közösségnek, hogy elfogadják magukat.

Az a szám az első édeshármasomról szól. Azonban abban is segítettek [az édeshármas tagjai], hogy coming outoljak és elfogadjam magam annak, aki vagyok

– mondta Urie a dalról a Paper magazinnak.

Hirdetés