A Panic! at the disco frontembere, Brendon Urie coming outolt

Brendon Urie énekesről régóta sejtették a rajongók, hogy a férfiakhoz is vonzódik. Most viszont ő vallott pánszexualitásáról a Paper magazin interjújában.

A Panic! At the Disco frontembere, Brendon Urie pánszexuálisként outolt a Paper magazin interjújában.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Feleségül vettem egy nőt, akit nagyon szeretek. De nem utasítom el a férfiakat a nemük miatt, mert én az embereket szeretem. Azt hiszem, nevezhetünk engem pánszexuálisnak, mert tényleg nem érdekel a nem. Ha valaki nagyszerű személy, akkor nagyszerű. Egyszerűen szeretem a jó embereket, akiknek helyén van a szíve. Határozottan vonzódok a férfiakhoz. Egyszerűen csak emberekhez vonzódok.[/perfectpullquote]

Elmesélte továbbá, hogy ez az érzés soha nem volt furcsa számára. Urie épp a közelmúltban adományozott egy millió dollárt egy meleg-heteró szövetségnek, hogy minden amerikai középiskolában létrehozhassanak saját klubhálózatot.

Gettyimages 987091314 E1530969098328
Brendon Urie, A Panic! At The Disco Frontembere / Fotó: Getty Images

Brendon Urie egy korábbi dala, a Girls, Girls, Boys jelentékenyen segített az LMBTQ közösségnek, hogy elfogadják magukat.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az a szám az első édeshármasomról szól. Azonban abban is segítettek [az édeshármas tagjai], hogy coming outoljak és elfogadjam magam annak, aki vagyok[/perfectpullquote]

– mondta Urie a dalról a Paper magazinnak.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból