Legutóbb a Playboy szerződtetett le transzgender modellt a kihajthatós oldalra, most pedig a Ford ügynöksége követi a példáját. 

Andreja Pejic nemrég csatlakozott a Ford Modelljeihez (nem a T-hez), az immár 71. évében járó ügynökség első, nyíltan transzgender modelljeként. Pejic 2013-ban coming outolt először, aztán még csinált néhány dolgot először, mint például először állt modellt transzgenderként egy nagy hírű szépségipari kampányban (a Make Up For Ever arcaként), először szerepelt a Vogueban is és a GQ Portugália lapjain is.

Mikor Pejic Instagramon bejelentette, hogy a Fordhoz szerződik le, így nyilatkozott: 

Örömmel tölt el, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, akik azért tisztelnek, amit elértem. Nem volt egyszerű ezt elérni, habár ez az iparág első számú szabálya. Nagy várakozással tekintek a jövő felé!

Pejic ügynöke így már Christopher Michael, a Ford vezető kreatív igazgatója. A modell Boszniában született, majd nem sokkal azután anyjával együtt Szerbiába költözött, hogy meneküljenek a zavargások elől. Egy 2015-ös beszélgetésében az i-Dval azt mondta, hogy egy menekülttáborban élt, mielőtt Ausztráliába költözött. Így történt, hogy egy ausztrál meki kasszája mögött találta meg a szerencse, amikor felfedezte Joseph Tenni, a Chadwick ügynöke.  

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet