A ’60-as években játszódó Szellemírtók-előzményfilm kapcsán nyilatkozott Dan Aykroyd, az eredeti mozifilm egyik főszereplője.

Dan Aykroyd a Canadian Press számára adott interjúban számolt be a következő Szellemírtók filmről, és még számos Szellemírtókhoz kapcsolódó projektről. A film a szellemírtó csapat, Peter Venkman, Egon Spengler és Ray Stantz fiatalkori kalandjait követi nyomon. Aykroyd már át is adta a forgatókönyvet Jason Reitman rendezőnek.

Dan Aykroyd Szellemírtók
Dan Aykroyd Interjúban Számolt Be A Következő Szellemírtók Filmről / Fotó: Ora Tv

“Ha megvalósul az előzményfilm, az csak a kezdet lesz. Van még más is a tarsolyban a Jason Reitman fémjelezte film után. Hiszen ezen kívül még van egy vagy két másik ötlet a Szellemírtók-franchise kapcsán” – nyilatkozta a sztár.

Dan Aykroyd elárulta, hogy a készülő film sokkal alacsonyabb költségvetésű projekt lesz, mint a legutóbbi Paul Feig-féle Szellemírtók-reboot.

A film főbb színészei Mckenna Grace, Finn Wolfhard és Carrie Coon lesznek majd. Dan Aykroyd az elkészült forgatókönyvet csodálatosnak jellemezte. Hozzátette, reméli, hogy néhány ismerős arc is feltűnik benne – Bill Murray már készen is áll a feladatra.

A komikus Chris Rock éleszti újra a kultikus horrorsorozatot, a Fűrészt

A sötét hangulatú horror védjegyévé a különleges és kegyetlen halálcsapdák váltak, amelyeket a szadista sorozatgyilkos Jigsaw eszelt ki a foglyul ejtett áldozatai számára. Vajon ki lehet az az elvetemült, aki úgy döntött, hogy új lendületet ad a sorozat számára egy reboottal? A válasz nem más, mint Chris Rock, amerikai komikus-színész.

Hozzátette azt is, hogy az új film merőben eltér majd az előző filmektől.  „Nagyon különbözik az első és második filmtől. Ez egy új generációt szólít meg és teljesen más irányba viszi a történetet, amely egyszerre szívmelengető, őszinte és elég rémisztő is.

Ray Parker Jr. – Ghostbusters

“Ghostbusters” by Ray Parker Jr. Listen to Ray Parker Jr.: https://RayParkerJr.lnk.to/listenYD Subscribe to the official Ray Parker Jr. YouTube channel: http…

Az új Szellemírtók-film megjelenése 2020 júliusában várható.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet