Talán van remény Gilead számára: itt A szolgálólány meséje legújabb előzetese

Már nem kell sokat várniuk a rajongóknak, nyáron jön A szolgálólány meséje harmadik évadja. Az előzetes már megjelent, amiből úgy látszik, az elnyomottak lerombolják Gileadot és véget vetnek a szenvedésnek.

A Hulu televíziós hálózat Emmy-díjas sikersorozata már a harmadik évadnál tart. Aki esetleg nem ismeri a történetet, a Margaret Atwood izgalmas, fordulatokkal teli regénye, A szolgálólány meséje egy utópisztikus világot mutat be, amelyben a termékeny nők jogait elveszik, egyetlen feladatuk, hogy gyerekeke szüljenek a ház urainak.

1021412 079058jpg
Talán végre sikerül Offrednek felszabadítani Gileadot / Fotó: Liberation

A kétperces előzetes hasonló borzalmakat mutat be, mint a korábbi részek, de mégis láthatunk valami újdonságot. Némi reményt arra, hogy az elnyomott nők végre kiszabadulnak a rabságból és megkezdik a harcot a jogaikért. A sorozat egyik fő karaktere, Offred, akit Elisabeth Moss alakít, az új részben úgy tűnik, belülről rombolja szét Gileadot.

Folytatása érkezik Margaret Atwood, A szolgálólány meséje regényének

A disztópikus regény folytatását 2019 szeptemberében láthatjuk a könyvespolcokon. Az új könyv a The Testaments címet viseli, és egy teljesen új történetet fog elmesélni. Így megnyugodhat mindenki, aki attól tartott, hogy a sorozat második évadából ismert eseményeket kell újból átélnünk.

Offrednek szövetségesekre lesz szüksége, hogy véget vegyen a szenvedésnek, amit az előzetesben ki is jelent. Olyan szövetségesekre, akik hatalommal rendelkeznek. Elszántsága talán végre elhozza a szolgálóknak a felszabadulást. Már csak egy hónapot kell várni és megtudjuk, sikerül-e Offrednek lerombolnia Gileadot.

Nézd meg az új előzetest!

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

legolvasottabb

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból