Nézem Film Talán van remény Gilead számára: itt A szolgálólány meséje...

Talán van remény Gilead számára: itt A szolgálólány meséje legújabb előzetese

Promóció

Már nem kell sokat várniuk a rajongóknak, nyáron jön A szolgálólány meséje harmadik évadja. Az előzetes már megjelent, amiből úgy látszik, az elnyomottak lerombolják Gileadot és véget vetnek a szenvedésnek.

Promóció
- Advertisement -

A Hulu televíziós hálózat Emmy-díjas sikersorozata már a harmadik évadnál tart. Aki esetleg nem ismeri a történetet, a Margaret Atwood izgalmas, fordulatokkal teli regénye, A szolgálólány meséje egy utópisztikus világot mutat be, amelyben a termékeny nők jogait elveszik, egyetlen feladatuk, hogy gyerekeke szüljenek a ház urainak.

Talán végre sikerül Offrednek felszabadítani Gileadot / Fotó: Liberation

A kétperces előzetes hasonló borzalmakat mutat be, mint a korábbi részek, de mégis láthatunk valami újdonságot. Némi reményt arra, hogy az elnyomott nők végre kiszabadulnak a rabságból és megkezdik a harcot a jogaikért. A sorozat egyik fő karaktere, Offred, akit Elisabeth Moss alakít, az új részben úgy tűnik, belülről rombolja szét Gileadot.

Folytatása érkezik Margaret Atwood, A szolgálólány meséje regényének

A disztópikus regény folytatását 2019 szeptemberében láthatjuk a könyvespolcokon. Az új könyv a The Testaments címet viseli, és egy teljesen új történetet fog elmesélni. Így megnyugodhat mindenki, aki attól tartott, hogy a sorozat második évadából ismert eseményeket kell újból átélnünk.

Offrednek szövetségesekre lesz szüksége, hogy véget vegyen a szenvedésnek, amit az előzetesben ki is jelent. Olyan szövetségesekre, akik hatalommal rendelkeznek. Elszántsága talán végre elhozza a szolgálóknak a felszabadulást. Már csak egy hónapot kell várni és megtudjuk, sikerül-e Offrednek lerombolnia Gileadot.

Nézd meg az új előzetest!

The Handmaid’s Tale: Season 3 Trailer (Official) * A Hulu Original

Blessed be the fight. The Handmaid’s Tale returns June 5, only on Hulu. WATCH THE HANDMAID’S TALE https://www.hulu.com/the-handmaids-tale ABOUT THE HANDMAID’S TALE Adapted from the classic novel by Margaret Atwood, The Handmaid’s Tale is the story of life in the dystopia of Gilead, a totalitarian society in what was formerly the United States.

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3