A Szólíts a neveden ifjú sztárja drogfüggő fiút alakít legújabb filmjében

Timothée Chalamet a Szólíts a neveden sikere után újabb komoly szerepet kapott. Steve Carell kábítószerfüggő fiát játssza a Beautiful Boy című filmben. 

A film alapjául David Sheff visszaemlékezései szolgálnak, aki saját kábítószerfüggő fia történetét írta meg a Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction című könyvében.

A Dazed szerint a 45 másodperces trailerben látott színészi játék Chalamet számára újabb Oscar-jelölést hozhat.

A Szólíts a nevedenben nyújtott alakításáért az Oscaron kívül Golden Globe-ra és BAFTA-ra is jelölték a 22 éves fiatalembert. 

Jóval több mint egy háromszoros Oscar-jelölt film: Szólíts a neveden – Kritika

Az André Aciman regénye alapján készült alkotás 1983-ban egy észak-olasz kisvárosban, Cremaban játszódik. A családjával nyaraló Elio (Timothée Chalamet) napjai úszással, olvasással, zeneszerzéssel telnek, és a nyári idillt Oliver (Armie Hammer) érkezése zavarja meg. Az egyetemista fiú hat hétre érkezik a családhoz, hogy Elio művészettörténész apjának (Michael Stuhlbarg) szárnysegédje legyen.

Chalametnek úgy tűnik, nagyon beindult a karrierje. A Hot Summer Nights-ban is szerepet kapott.

Beautiful Boy Film Chalamet Carell
A Beautiful Boy Plakátja / Fotó: Awards Watch

A Beautiful Boy-ban Maura Tierney, Amy Ryan és Timothy Hutton is játszanak.

Beautiful Boy – Who Are You | Amazon Studios

Based on the memoir “Beautiful Boy” by David Sheff and “Tweak” by his son, Nic Sheff, Beautiful Boy chronicles the heartbreaking and inspiring experience of sur…

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból