A Szólíts a neveden ifjú sztárja drogfüggő fiút alakít legújabb filmjében

Timothée Chalamet a Szólíts a neveden sikere után újabb komoly szerepet kapott. Steve Carell kábítószerfüggő fiát játssza a Beautiful Boy című filmben. 

A film alapjául David Sheff visszaemlékezései szolgálnak, aki saját kábítószerfüggő fia történetét írta meg a Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction című könyvében.

A Dazed szerint a 45 másodperces trailerben látott színészi játék Chalamet számára újabb Oscar-jelölést hozhat.

A Szólíts a nevedenben nyújtott alakításáért az Oscaron kívül Golden Globe-ra és BAFTA-ra is jelölték a 22 éves fiatalembert. 

Jóval több mint egy háromszoros Oscar-jelölt film: Szólíts a neveden – Kritika

Az André Aciman regénye alapján készült alkotás 1983-ban egy észak-olasz kisvárosban, Cremaban játszódik. A családjával nyaraló Elio (Timothée Chalamet) napjai úszással, olvasással, zeneszerzéssel telnek, és a nyári idillt Oliver (Armie Hammer) érkezése zavarja meg. Az egyetemista fiú hat hétre érkezik a családhoz, hogy Elio művészettörténész apjának (Michael Stuhlbarg) szárnysegédje legyen.

Chalametnek úgy tűnik, nagyon beindult a karrierje. A Hot Summer Nights-ban is szerepet kapott.

A Beautiful Boy plakátja / Fotó: Awards Watch

A Beautiful Boy-ban Maura Tierney, Amy Ryan és Timothy Hutton is játszanak.

Beautiful Boy – Who Are You | Amazon Studios

Based on the memoir “Beautiful Boy” by David Sheff and “Tweak” by his son, Nic Sheff, Beautiful Boy chronicles the heartbreaking and inspiring experience of sur…

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból