Nézem Film Az HBO már el is kezdte a Trónok harca...

Az HBO már el is kezdte a Trónok harca előzményeinek forgatását

Promóció

A rajongók egy része fanyalgott a Trónok harca befejező évadján, de az HBO kiköszörülheti a csorbát a sorozat előzményeivel, írja a Joblo.

Promóció
- Advertisement -

Még csak pár hét telt el, mióta a Trónok harca megosztó befejező része is lement az HBO-n. A George R. R. Martin popkulturális mérföldkőjének számító Trónok harca befejező, rengeteget kritizált évadja után sokan bíztak abban, hogy az HBO előzményt készít a sorozathoz, amely visszaállítja a sorozat eredeti fényét.

Az új sorozatból megtudhatjuk a mások valódi eredetének titkát is /Fotó: HBO

A hírek szerint már meg is kezdték a pilot epizód forgatását, amit remélhetőleg egy teljes sorozat fog követni. A bevezető epizód forgatása Észak-Írországban zajlik, ahol a Trónok harca nyolc sikeres évadjának egyes részeit is forgatták.

Az egyelőre cím nélküli előzménysorozat története több ezer évvel a vas trónért folytatott csata előtt játszódik. Bár korábban a R. R. Martin a The Long Night címet javasolta. A hősök aranykorát mutatja be, amikor a sötétség elpusztította a legnagyobb harcosokat. Sőt, megtudhatjuk a mások valódi eredetének titkát is.

A Trónok harca színészei legalább olyan elégedetlenek az utolsó évaddal, mint a rajongók

Ugyan a Trónok harca 8. évadának is megvoltak a maga pillanatai, az általános vélemény szerint a sorozat írói nem tudták megugrani a George R.R. Martin által meglehetősen magasra állított mércét. A befejező évad elsietett cselekménnyel, kimerítő csatajelenetekkel és kávéspoharakkal keserítette el a lelkes rajongókat.

A történtet a Kingsman: A titkos szolgálat és a Ha/Ver filmek forgatókönyvírója, Jane Goldman jegyzi, George R. R. Martin pedig producerként felügyeli az új westerosi krónikát.

Mivel a történet több ezer évvel a Trónok harca előtt játszódik így a rajongók nem számíthatnak arra, hogy az eredeti sorozatból ismerős arcokat láthatnak majd az új részekben.

Viszont olyan sztárok neve merült fel a szereposztás kapcsán, mint Naomi Watts, Miranda Richardson vagy a Harry Potter és a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei filmekből ismert Jamie Campbell Bower.

Jamie Campbell Bower / Fotó: IMDb

Az HBO tervei szerint 2020 végére vagy 2021 elejére várható az új sorozat.

Promóció
ForrásJoblo
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3