Lépj be a Twin Peaks virtuális valóságába!

David Lynch-nek van egy rendezvénye, ami a Festival of Disruption nevet viseli. Ez egy zenei, képzőművészeti, filmes és kreatív esemény, melynek a rendező a kurátora. Lynch ennek keretében tervezi bemutatni új, Twin Peaks virtuális valóság élményét. 

David Lynch játékának nemes egyszerűséggel Twin Peaks VR a neve, és a Collider Games és a Showtime jóvoltából jött létre. Lényege, hogy a játékosokat az eredeti sorozat és a 2017-es harmadik évad helyszínein vezeti végig.

A sajtóközlemény megfogalmazása szerint:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] A játékosok a Glastonbury ligetbe utaznak, hogy aztán a rejtélyes Vörös szobában kössenek ki. A sorozat rajongói Dale Cooper különleges ügynök nyomában haladnak és megpróbálnak visszatérni abba az életbe, amelyet maguk mögött hagytak.   [/perfectpullquote]

A cél tehát végeredményben, hogy a játékos kijusson a Vörös szobából a valóságba, ahogy Cooper ügynöknek is ez volt a feladata anno. Biztosan nagyon izgalmas lehet a Vörös szobában lenni, hiszen az egy “extra dimenziójú másvilág”, ahol az emberek visszafelé beszélnek, és találkozhatsz a gonosz éneddel. 

No Title

We’re going to let you in on a little secret:Next weekend, #FestivalOfDisruption attendees will get to immerse in the world of #TwinPeaks, from Glastonbury Grove to the Red Room, with a first look at Twin Peaks VR! pic.twitter.com/uG6l124cGO

A Los Angeles-i Festival of Disruption keretében egyébként fellép RZA, Vic Mensa, Richard Reed Parry az Arcade Fire-ből, Brownstein, Grace Jones és még sokan mások.

A Twin Peaks VR-t HTC vive-on és Oculus Riften lehet játszani, és streamen lesz elérhető. A hivatalos megjelenési időpontról még nincs információ.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból