Ők is voltak fiatalok – Ilyen a világ legnagyobb sztárjainak privát fotói

Még mielőtt a közösségi média meghódította volna az internetet, egy szemfüles és talpraesett wisconsini lány megörökítette napjaink legnagyobb sztárjait, ahogy épp kiengedik a gőzt. A legtöbb szórakozóhely, ahol a képek készültek, mára már bezárt. A képen szereplő emberek pedig felnőttek és szinte egytől egyig meghódították a szórakoztatóipart.

A 2000-es évek elején Leonardo DiCaprio, Chalize Theron vagy Justin Timberlake nem foglalkozott azzal, hogy éppen ki és milyen állapotban fotózza le őket. Karrierjük elején élték a fiatalok életét, vagyis esténként Los Angeles bárjait járták. Sarah, vagy ahogy akkor hívták, ’Pantera Sarah’, ebben az időben promóterként dolgozott ezekben a bárokban, és rengeteg képet őriz a mára már befutott színészekről, énekesekről. Jó kapcsolatot ápolt velük.

hr6
Dicaprio sem vetette meg a partikat / Fotó: The Hollywood Reporter

Talán a legelszántabb rajongók sem találhattak ezeknél a fotóknál jobbat, és most eljött a pillanat, amikor mindenki szabadon megtekintheti őket. Sarah a 20-as évei elején járt, amikor édesanyjával a napsütötte Los Angelesbe költözött. Nyitott természetének köszönhetően hamar az éjszakai élet sűrűjében találta önmagát. Ebben az időszakban még nem fenyegette a közösségi média és az okostelefon a sztárok privát életét. Sarah, aki most már 45 éves, beszámolt néhány őrült éjszakáról. Már nem dolgozik promóterként, de ebből az időszakból több mint 15.000 képet őriz.

Bírósági döntés értelmében a Kurt Cobain halálakor készült fotók nem hozhatók nyilvánosságra

Richard Lee hozzáférési jogot akart szerezni a Kurt Cobain testét ábrázoló fényképekhez. Azt terjesztette évekig tartó privát nyomozása alapján, hogy az énekes nem öngyilkos lett, hanem valójában meggyilkolták. A seattle-i bíróság lesöpörte az asztalról az összeesküvés-elméletre hivatkozást. Eljárási hibák mellett kiemelte, hogy a fotók megjelentetése “minden értelmes ember szerint rendkívül kegyeletsértő lenne”.

Ezek a fotók ma már kincset érnek. Sarah pedig elmondhatja, hogy látta, ahogy Justin Timberlake még szinte gyerekként, hogyan választja ki, kik mehetnek be a klubba, vagy Leonardo DiCaprio hogyan színészkedik egész este, szórakoztatva a körülötte bulizókat. Sarah szerint Los Angeles éjszakai élete mára teljesen átalakult. Mint mondja, manapság különböző csoportok felbérelnek promótereket, akik szereznek vagy 20 lányt, hogy szórakoztassák a gazdag férfiakat. Sarahoz hasonló fotósnak, pedig nincs helye.

Nézd meg hogyan buliztak egykor Amerika legnagyobb sztárjai!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból