Még mielőtt a közösségi média meghódította volna az internetet, egy szemfüles és talpraesett wisconsini lány megörökítette napjaink legnagyobb sztárjait, ahogy épp kiengedik a gőzt. A legtöbb szórakozóhely, ahol a képek készültek, mára már bezárt. A képen szereplő emberek pedig felnőttek és szinte egytől egyig meghódították a szórakoztatóipart.

A 2000-es évek elején Leonardo DiCaprio, Chalize Theron vagy Justin Timberlake nem foglalkozott azzal, hogy éppen ki és milyen állapotban fotózza le őket. Karrierjük elején élték a fiatalok életét, vagyis esténként Los Angeles bárjait járták. Sarah, vagy ahogy akkor hívták, ’Pantera Sarah’, ebben az időben promóterként dolgozott ezekben a bárokban, és rengeteg képet őriz a mára már befutott színészekről, énekesekről. Jó kapcsolatot ápolt velük.

Hr6
Dicaprio Sem Vetette Meg A Partikat / Fotó: The Hollywood Reporter

Talán a legelszántabb rajongók sem találhattak ezeknél a fotóknál jobbat, és most eljött a pillanat, amikor mindenki szabadon megtekintheti őket. Sarah a 20-as évei elején járt, amikor édesanyjával a napsütötte Los Angelesbe költözött. Nyitott természetének köszönhetően hamar az éjszakai élet sűrűjében találta önmagát. Ebben az időszakban még nem fenyegette a közösségi média és az okostelefon a sztárok privát életét. Sarah, aki most már 45 éves, beszámolt néhány őrült éjszakáról. Már nem dolgozik promóterként, de ebből az időszakból több mint 15.000 képet őriz.

Bírósági döntés értelmében a Kurt Cobain halálakor készült fotók nem hozhatók nyilvánosságra

Richard Lee hozzáférési jogot akart szerezni a Kurt Cobain testét ábrázoló fényképekhez. Azt terjesztette évekig tartó privát nyomozása alapján, hogy az énekes nem öngyilkos lett, hanem valójában meggyilkolták. A seattle-i bíróság lesöpörte az asztalról az összeesküvés-elméletre hivatkozást. Eljárási hibák mellett kiemelte, hogy a fotók megjelentetése “minden értelmes ember szerint rendkívül kegyeletsértő lenne”.

Ezek a fotók ma már kincset érnek. Sarah pedig elmondhatja, hogy látta, ahogy Justin Timberlake még szinte gyerekként, hogyan választja ki, kik mehetnek be a klubba, vagy Leonardo DiCaprio hogyan színészkedik egész este, szórakoztatva a körülötte bulizókat. Sarah szerint Los Angeles éjszakai élete mára teljesen átalakult. Mint mondja, manapság különböző csoportok felbérelnek promótereket, akik szereznek vagy 20 lányt, hogy szórakoztassák a gazdag férfiakat. Sarahoz hasonló fotósnak, pedig nincs helye.

Nézd meg hogyan buliztak egykor Amerika legnagyobb sztárjai!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.