Diego Luna játssza a főszerepet a Disney új Star Wars-sorozatában, amely online streaming szolgáltatással lesz elérhető.

A Disney tovább bővíti a Star Wars-univerzumot. A 2016-os Zsivány Egyes történetében feltűnt Diego Luna által alakított Cassian Andor karakterének szemszögéből dolgozza fel a lázadás kezdetét az új sorozat.

Diego Luna Rogue One Imdb
Diego Luna / Zsivány Egyes: Egy Star Wars-Történet / Walt Disney Studios

Megismerhetjük, milyen események vezettek a Zsivány Egyes történetében megjelenő történtekhez.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A Star Wars történetéhez visszatérni nagyon különleges érzés számomra. Rengeteg nagyszerű emlékre és ismeretségre tettem szert a közös munka kapcsán. Fantasztikus kaland előtt állunk most, és az új, izgalmas formátumnak köszönhetően most még jobban megismerhetjük a karaktert[/perfectpullquote]

– lelkesedett Diego Luna az új sorozat kapcsán.

Nem csillapodik a Zsivány Egyes-őrület – – ContextUs

Már második a legsikeresebb Star Wars-filmek listáján a legújabb film – a Zsivány egyes négy hete tanyázik az amerikai box office listák első helyén. Már a negyedik hétvégéjét éli meg a Star Wars-film, és még mindig az első helyen áll az amerikai listákon: újabb 21,97 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így már elérte a …

A Netflix egyeduralmát nem csak a Star Wars-sorozattal kívánja megingatni a Disney+ streaming szolgáltató, hanem a Marvel-univerzumból is merít.

Loki Joblo
Tom Hiddleston / Loki / Joblo

Szintén egy sorozatot terveznek Tom Hiddlestonnal, aki naná, hogy egy Loki-szériával örvendezteti meg a Marvel-rajongókat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk