Az ABBA legnagyobb örömére a Voyage című új albumuk minden eddigi popalbumokra vonatkozó rekordot megdöntött alig egy hét alatt.

40 év szünet után is hatalmas az érdeklődés az ABBA iránt

Az ABBA 40 év kihagyással megjelentetett albuma máris tarolt. A Voyage a nagy-britanniai és németországi slágerlisták legelejére került és már kétszázezer példányt adtak el belőle, a 24.hu közleménye szerint. Négy éve nem volt példa arra, hogy egy lemez, ilyen kevés idő alatt ekkora sikereket érjen el.

Ahogy egy korábbi cikkünkben megírtuk, már épül az aréna Londonban, amiben a koncerteket tartják. Amikor meghirdették az első show alkalmát, a jegyértékesítő rendszer szinte azonnal lefagyott a hatalmas érdeklődés miatt.

A zenekar hálás, hogy ennyien szeretik a lemezt

A hosszú kihagyás után nem csoda, hogy ekkora örömet okoz az ABBA-rajongóknak, hogy újabb 10 dalt lehet rongyosra hallgatni, hisz az elmúlt negyven év alatt számos kérdés, kérés érkezett rajongóktól és újságíróktól egyaránt, hogy mikorra várható új album.

Kapcsolódó cikk
A zenekar így nyilatkozott a Voyage sikerességéről:

Nagyon boldogok vagyunk, hogy rajongóinknak látszólag ugyanúgy tetszik az új album, ahogyan mi élveztük az elkészítését.

Bár a tagok nagyon jó barátok maradtak, zenei karrierjüket ezután a lemez után nem tervezik folytatni. Nem lesz több visszatérés.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet