Egy dokumentumfilm valahogy mindig hátborzongatóbb, mint bármelyik horror. Főleg, ha abban gyerekrablás, gyilkosság vagy bármilyen erőszakos bűncselekmény áll a középpontban. Hiszen tudjuk, hogy valós. Az Abducted in Plain Sight minden idők legmegrázóbb története.

Aki gyerekeket molesztál, általában a börtönökben is külön cellát kap. Ugyanis a legelvetemültebb gyilkosok szemében is a legutolsó, aki megérdemli az életet, ezért többnyire megpróbálják tőle elvenni. Sajnos azonban vannak, akik mindezt megússzák. Legtöbbször nem is értjük, hogyan. Az Abducted in Plain Sight története már előkerült 2017-ben, de idén újra elővette a Netflix. Többen annyira felháborodtak twitteren, hogy az a média figyelmét sem kerülhette el. A történet valóban az érthetetlen kategóriába tartozik, és valószínűleg ott is marad.

Fb Cover Copy 1
Még A Szülőknek Sem Tűnt Fel, Hogy A Férfi Beteg / Fotó: Anatomy Of Scream

A sztori nem szól másról, mint a manipulációról, aminek áldozata ezúttal egy 12 éves kislány. A film rendezője, Skye Borgman elolvasta a történtekről szóló könyvet, és annyira ledöbbent, hogy szerette volna megérteni, hogyan lehetséges mindez. Szerencsére sikerült neki.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elmondása szerint, a család – amelynek lánya, Jan Broberg áldozatul esett egy pedofil őrültnek –, mormon vallása elképesztően nagy szerepet játszott a történésekben. [/perfectpullquote]

Ráadásul a negatív kommentek nagy része is a szülőknek szól. Ugyanis sokan nem értik: hogyan engedheti valaki ennyire manipulálni az egész családját?

Egy héten át meztelenül imádkoztak a nők a lelkipásztorral

Adah Kahababo „atya” hét meztelen nő társaságában volt, amikor a hatóságok lecsaptak rájuk. Mint kiderült, a „Teljesevangéliumi Egyház” nevű nem regisztrált gyülekezet tagjairól volt szó. A hatóságokat a nők férjei értesítették, akik csodálkoztak, hogy feleségeik egy hétre beköltöztek a lelkipásztorhoz.

A rendező szerint az egész családnak megváltás volt a dokumentumfilm. Hiába éri őket rengeteg negatív kritika, ők abban a hitben élnek, hogy az embereknek erről is tudniuk kell. Bárki lehet áldozat, és a pedofil emberek a hiszékeny, gyenge embereket keresik. Mint ők. Borgman még a mémekért is hálás. Hiszen ebből látja, hogy az emberek felfigyeltek, foglalkoznak ezzel a problémával. És a család, bármennyire is nehéz időket éltek át, a további áldozatok megmentéséért inkább vállalták a szereplést és a kellemetlen interjúkat. Aki teheti, nézze meg!

Az előzetest se hagyjátok ki!

ABDUCTED IN PLAIN SIGHT TRAILER

A young girl is kidnapped by the families best friend and neighbor. Twice!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.