Nézem Film Hiába próbálod, nem fogod megérteni – egy elrablás története

Hiába próbálod, nem fogod megérteni – egy elrablás története

Promóció

Egy dokumentumfilm valahogy mindig hátborzongatóbb, mint bármelyik horror. Főleg, ha abban gyerekrablás, gyilkosság vagy bármilyen erőszakos bűncselekmény áll a középpontban. Hiszen tudjuk, hogy valós. Az Abducted in Plain Sight minden idők legmegrázóbb története.

Promóció
- Advertisement -

Aki gyerekeket molesztál, általában a börtönökben is külön cellát kap. Ugyanis a legelvetemültebb gyilkosok szemében is a legutolsó, aki megérdemli az életet, ezért többnyire megpróbálják tőle elvenni. Sajnos azonban vannak, akik mindezt megússzák. Legtöbbször nem is értjük, hogyan. Az Abducted in Plain Sight története már előkerült 2017-ben, de idén újra elővette a Netflix. Többen annyira felháborodtak twitteren, hogy az a média figyelmét sem kerülhette el. A történet valóban az érthetetlen kategóriába tartozik, és valószínűleg ott is marad.

Még a szülőknek sem tűnt fel, hogy a férfi beteg / Fotó: Anatomy of Scream

A sztori nem szól másról, mint a manipulációról, aminek áldozata ezúttal egy 12 éves kislány. A film rendezője, Skye Borgman elolvasta a történtekről szóló könyvet, és annyira ledöbbent, hogy szerette volna megérteni, hogyan lehetséges mindez. Szerencsére sikerült neki.

Elmondása szerint, a család – amelynek lánya, Jan Broberg áldozatul esett egy pedofil őrültnek –, mormon vallása elképesztően nagy szerepet játszott a történésekben.

Ráadásul a negatív kommentek nagy része is a szülőknek szól. Ugyanis sokan nem értik: hogyan engedheti valaki ennyire manipulálni az egész családját?

Egy héten át meztelenül imádkoztak a nők a lelkipásztorral

Adah Kahababo „atya” hét meztelen nő társaságában volt, amikor a hatóságok lecsaptak rájuk. Mint kiderült, a „Teljesevangéliumi Egyház” nevű nem regisztrált gyülekezet tagjairól volt szó. A hatóságokat a nők férjei értesítették, akik csodálkoztak, hogy feleségeik egy hétre beköltöztek a lelkipásztorhoz.

A rendező szerint az egész családnak megváltás volt a dokumentumfilm. Hiába éri őket rengeteg negatív kritika, ők abban a hitben élnek, hogy az embereknek erről is tudniuk kell. Bárki lehet áldozat, és a pedofil emberek a hiszékeny, gyenge embereket keresik. Mint ők. Borgman még a mémekért is hálás. Hiszen ebből látja, hogy az emberek felfigyeltek, foglalkoznak ezzel a problémával. És a család, bármennyire is nehéz időket éltek át, a további áldozatok megmentéséért inkább vállalták a szereplést és a kellemetlen interjúkat. Aki teheti, nézze meg!

Az előzetest se hagyjátok ki!

ABDUCTED IN PLAIN SIGHT TRAILER

A young girl is kidnapped by the families best friend and neighbor. Twice!

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3