Az egyik legnagyobb közösségi média tévedésből iktatta ki egy időre felhasználói közül az Unplanned című film fiókját.

Hirdetés

A keresztény beállítottságú Pure Flix produkciós cég legújabb filmjének az Unplanned (Tervezetlen) Twitter-fiókját visszaállították szombaton egy rövid leállás után.

Köszönöm mindenkinek, aki segített tudatni Jack-kel (Jack Dorsey) és a Twitterrel, hogy az Unplanned-fiókunkat ok nélkül felfüggesztették fel. Visszatértünk és izgatottan várjuk a bemutatóval kapcsolatos visszajelzéseket.

– olvasható a film Twitter-üzenetei között.

A Twitter szerint a felfüggesztés nem az Unplanned fiókjának a tartalma miatt történt. Egy másik felhasználói fiók sérthette meg a Twitter-szabályzatát, amely kapcsolatban volt a filmjéével és ez okozhatta az oldal letiltást. A második felülvizsgálat során az Unplanned fiókját tisztázták és visszaállították az eredeti állapotát.

Emma Watson nyílt levelet írt a nőnek, akitől megtagadták az abortuszt

Emmat Watson színésznő és feminista emberi jogi aktivista nyílt levelet írt Dr. Savita Halappanavarnak. Dr. Halappanavar 2012-ben halt meg Galwayben vérmérgezésben azt követően, hogy az orvosok megtagadták tőle az abortuszt. – kezdődik Watson levele, ami a Net-a-Porteren jelent meg. Dr. Halappanavar 17 hetes terhes volt, mikor vetélésre utaló jelekkel kórházba szállították.

Az Unplanned egy szülészeti klinika igazgatójának Abby Johnson 2009-es visszaemlékezésein alapul. Amikor is tanúja volt egy a terhesség 13. hétében elvégzett abortusznak, ami utána abortuszellenes aktivistává vált.

Unplanned Official Trailer – In Theaters March 29

http://unplanned.com – #unplanned http://facebook.com/unplannedmovie http://instagram.com/unplannedmovie http://twitter.com/unplannedmovie Unplanned is the inspiring true story of one woman’s journey of transformation. All Abby Johnson ever wanted to do was help women. As one of the youngest Planned Parenthood clinic directors in the nation, she was involved in upwards of 22,000 abortions and counseled countless women about their reproductive choices.

A Variety szerint a film nem jó dráma, de nagyon hatékony propaganda. A film várakozáson felül teljesített, hiszen 7 millió dollárt kaszált a nyitó hétvégéjén.

Hirdetés