Futótűzként terjedt el a videó, amin Adam Levine egy rajongója megöleli a színpadon az énekest. A férfi reakciója annyira kiakasztotta az internetezőket, hogy magyarázkodnia kellett.

Fintorgott Adam Levine, miután megölelte a rajongó

A 24.hu is írt a TikTokra feltöltött videóról, amiben Adam Levine látható fellépés közben. Egy rajongó váratlanul a színpadra lépett és megölelte.

A felvételen látható, hogy az énekes abszolút nem örült az incidensnek, fintorogva odébbállt. A hozzászólók keményen bírálták a zenészt, azt állítva, nem így kellene reagálnia egy rajongóra.

Az énekesnek magyarázkodnia kellett, amiért megijedt az engedély nélküli érintéstől

Az énekes maga is nyilatkozott az ügyben:

Mindig is olyan ember voltam, aki tiszteli és szereti a rajongóit. Nélkülük nem lenne munkánk, mindig ezt mondom. Ha valaki azt gondolta a felvételről, hogy nekem felfordult tőle a gyomrom, az téved. Nem ilyen ember vagyok, egyszerűen csak megdöbbentem. Néha, ha megijedsz, ilyen reakciók jönnek. Én a munkámat végzem ott fent, gyorsan túl kell lendülnöm ezeken a szitukon

idézte a LADBible.

TikTok

No Description

A kritikák ellenére volt olyan, aki az énekes pártját fogta, kiemelve, hogy senkinek sem szabadna másokat megérintenie engedély nélkül, és ez alól a hírességek sem kivételek.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet