Nézem Film Adam Sandler "adamsandleresen" reagált arra, hogy mellőzték az Oscar-jelöltek...

Adam Sandler “adamsandleresen” reagált arra, hogy mellőzték az Oscar-jelöltek közül

Hirdetés

Adam Sandler nem kapott Oscar-jelölést a Csiszolatlan gyémánt című filmben nyújtott alakításáért, amit kicsit nehezen nyelt le, írja a Dazeddigital.

Az idei Oscar-díj jelöltjei közül több színész is hiányzik, akinek az alakítását esélynek tartották. Az Akadémia mellőzte a jelöltek sorából Jordan Peele Mi-jében szereplő Lupita Nyong’o színésznőt és a Kisasszonyok sztárját, Greta Gerwiget is.

Adam SAndler a Csiszolatlan gyémántban / Fotó: Netflix

A mellőzöttek között van Adam Sandler is, aki kiérdemelte volna a jelölést a Safdie-testvérek Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) című filmjében nyújtott főszerepéért. A csalódott színész Twitter-üzenetben reagált a döntésre.

Rossz hír: Sandmant nem szereti az Akadémia. Jó hír: Sandmannek nem kell öltönyt viselnie

– írta Sandler. A sztár ezen kívül gratulált Kathy Bates-nek, aki az anyját játszotta az 1998-as vígjátékban, A vizesnyolcasban. Bates-t a legjobb női mellékszerepre jelölték a Richard Jewell balladája című filmért. „Gratulálok minden barátomnak, akit jelöltek, főleg a Mamimnak” – tweetelt Adam.

Adam Sandler on Twitter

Bad news: Sandman gets no love from the Academy. Good news: Sandman can stop wearing suits. Congrats to all my friends who got nominated, especially Mama.

A színésznő is reagált Twitteren Sandler üzenetére: „Megloptak! De a Mami szeret téged!”
Bates nem az egyetlen aki támogatásáról biztosította Adamet. A színész rajongói közül, Lil Nas X, Ben Stiller, Jenna Fischer és Paul Scheer szintén reagáltak a hírre.

Úgy tűnik, 2020-ban sem lesz műsorvezetője az Oscar-díjátadónak

Az amerikai filmakadémia megerősítette, hogy idén sem lesz hagyományos házigazda az Oscar-díjátadón, írja a . Az utolsó host 2018-ban volt Jimmy Kimmel személyében. Az amerikai filmakadémia folytatja, amit tavaly elkezdett, amikor harminc év után először műsorvezető nélkül zajlott a Oscar-gála ceremóniája.

„Sandman megérdemli mindannyiunk szeretetét. Briliáns az alakítása” – írta Ben Stiller, színész.

A cikk folytatódik a követező oldalon, lapozz!

1
Sandler több színésztársa is reagált

Hirdetés

„Imádom a Csiszolatlan gyémántot. Téged és az összes alakítást, a forgatókönyvet, a rendezést, az operatőri munkát és a hangeffekteket is. Imádom ezt a filmet” – egészítette ki Jenna Fisher színésznő.

Paul Scheer on Twitter

@JOSH_BENNY @AdamSandler Don’t worry. I’m sending this guy to make a visit to all academy voters to make sure the forms were filled out correctly. I have it all under control.

A színész és a komikus, Scheer megosztott egy Keith William Richards fotót, aki egy Phil nevű fickót játszott a filmben, és azzal viccelődtek, hogy egyenként felkeresi az akadémia tagjait, hogy ellenőrízék helyesen töltötték-e ki a szavazólapokat. Kezébe veszi az irányítást.

Csiszolatlan gyémánt – Előzetes- Netflix

Sokkoló bűnügyi thriller Josh and Benny Safdie elismert filmkészítőktől. Howard Ratner (Adam Sandler), a karizmatikus New York-i ékszerész mindig a következő nagy fogást keresi. Amikor egy sor kétes kockázatú fogadás az életre szóló nyereséget jelentheti számára, a mindent elsöprő győzelem érdekében Howard kénytelen borotvaélen táncolni a vállalkozása, a családja és agresszív ellenfelei között.

Azt se feledjük el, hogy annak idején Leonardo DiCapriónak 22 évbe és 6 jelölésbe került, mire átvehette az Oscart! Talán Sandlernek is szerencséje lesz legközelebb.
Az idei Oscar-gála február 9-én kerül megrendezésre.

Hirdetés

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Hirdetés

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.

2019 tíz legjobb magyar prózakötete a ContextUs szerint

Tavaly is leginkább depresszív magyar irodalommal gazdagodtunk.

Elmondjuk, hogyan válhatsz jobb emberré 2020-ban

A tavalyi év eseményei és trendjei arra tanítanak, hogyan válhatsz jobb emberré.
Promóció
Hirdetés

ez is érdekeltéged
<3