Adam Sandler nem kapott Oscar-jelölést a Csiszolatlan gyémánt című filmben nyújtott alakításáért, amit kicsit nehezen nyelt le, írja a Dazeddigital.

Az idei Oscar-díj jelöltjei közül több színész is hiányzik, akinek az alakítását esélynek tartották. Az Akadémia mellőzte a jelöltek sorából Jordan Peele Mi-jében szereplő Lupita Nyong’o színésznőt és a Kisasszonyok sztárját, Greta Gerwiget is.

Adam Sandler Csiszolatlan Gyémánt
Adam Sandler A Csiszolatlan Gyémántban / Fotó: Netflix

A mellőzöttek között van Adam Sandler is, aki kiérdemelte volna a jelölést a Safdie-testvérek Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) című filmjében nyújtott főszerepéért. A csalódott színész Twitter-üzenetben reagált a döntésre.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Rossz hír: Sandmant nem szereti az Akadémia. Jó hír: Sandmannek nem kell öltönyt viselnie[/perfectpullquote]

– írta Sandler. A sztár ezen kívül gratulált Kathy Bates-nek, aki az anyját játszotta az 1998-as vígjátékban, A vizesnyolcasban. Bates-t a legjobb női mellékszerepre jelölték a Richard Jewell balladája című filmért. „Gratulálok minden barátomnak, akit jelöltek, főleg a Mamimnak” – tweetelt Adam.

No Title

Bad news: Sandman gets no love from the Academy.Good news: Sandman can stop wearing suits. Congrats to all my friends who got nominated, especially Mama. pic.twitter.com/o1Ep3E7GRB

A színésznő is reagált Twitteren Sandler üzenetére: „Megloptak! De a Mami szeret téged!”
Bates nem az egyetlen aki támogatásáról biztosította Adamet. A színész rajongói közül, Lil Nas X, Ben Stiller, Jenna Fischer és Paul Scheer szintén reagáltak a hírre.

Úgy tűnik, 2020-ban sem lesz műsorvezetője az Oscar-díjátadónak

Az amerikai filmakadémia megerősítette, hogy idén sem lesz hagyományos házigazda az Oscar-díjátadón, írja a . Az utolsó host 2018-ban volt Jimmy Kimmel személyében. Az amerikai filmakadémia folytatja, amit tavaly elkezdett, amikor harminc év után először műsorvezető nélkül zajlott a Oscar-gála ceremóniája.

„Sandman megérdemli mindannyiunk szeretetét. Briliáns az alakítása” – írta Ben Stiller, színész.

A cikk folytatódik a követező oldalon, lapozz!

Sandler több színésztársa is reagált

„Imádom a Csiszolatlan gyémántot. Téged és az összes alakítást, a forgatókönyvet, a rendezést, az operatőri munkát és a hangeffekteket is. Imádom ezt a filmet” – egészítette ki Jenna Fisher színésznő.

No Title

Don’t worry. I’m sending this guy to make a visit to all academy voters to make sure the forms were filled out correctly. I have it all under control. pic.twitter.com/9exMIyfOdM

A színész és a komikus, Scheer megosztott egy Keith William Richards fotót, aki egy Phil nevű fickót játszott a filmben, és azzal viccelődtek, hogy egyenként felkeresi az akadémia tagjait, hogy ellenőrízék helyesen töltötték-e ki a szavazólapokat. Kezébe veszi az irányítást.

Csiszolatlan gyémánt – Előzetes- Netflix

Sokkoló bűnügyi thriller Josh and Benny Safdie elismert filmkészítőktől. Howard Ratner (Adam Sandler), a karizmatikus New York-i ékszerész mindig a következő…

Azt se feledjük el, hogy annak idején Leonardo DiCapriónak 22 évbe és 6 jelölésbe került, mire átvehette az Oscart! Talán Sandlernek is szerencséje lesz legközelebb.
Az idei Oscar-gála február 9-én kerül megrendezésre.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk