Snoop Dog és a Stranger Things Mike-ja is feltűnik az Addams Family rebootjában

Visszatér a mozikba az Addams family – A galád család animációs film formájában, írja a Collider.

Animációs reboot készül az Addams family – A galád család című fekete komédiához. Az MGM gyártásában készülő mesefilm első előzetese már meg is jelent. A történet egy nem éppen átlagos, hanem inkább morbid családról szól, akik teljesen elégedettek saját helyzetükkel. Viszont meg kell küzdeniük a „normális” világ előítéleteivel. A film célközönsége a fiatalabb korosztály, de a felnőttek is jól szórakozhatnak majd a poénokon – reméli a stúdió.

Addams Family
Az Addams Family – A Galád Család Morbid Karakterei / Kép: Empire

Az Addams family karaktereit már több mint nyolcvan éve alkották meg és több feldolgozást megért. Az animációs változaton 2013 óta dolgoznak és idén októberben végre a mozikba kerülhet.

Gizmo visszatér: animációs előzménysorozat készül a kultikus Szörnyecskékhez

A WarnerMedia online felületén lesz elérhető a már hivatalossá vált Szörnyecskék animációs sorozat. A széria a Gremlins: Secrets of the Mogwai (Szörnyecskék: A Mogwai titkai) címet viseli. A történet az 1920-as években játszódik Sanghajban, ahol a 10 éves Sam Wing megismerkedik a fiatal Mogwai-jel, Gizmo val.

Az új változat Charles Addams által alkotott karakterein alapul, a forgatókönyvet Matt Lieberman és Pamela Pettler írták, utóbbi már A halott menyasszony és a Rém rom című animációs filmeken is dolgozott. A rendezési feladatokat Conrad Vernon és Greg Tiernan végzik, akiknek a Virsliparti című animációs komédiát is köszönhetjük.

Addams Family 1991
Az 1991-Es Film Szereplői / Fotó: Sky

Az Addams FamilyA galád család karaktereinek hangját igazi sztárok kölcsönzik úgy, mint Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, illetve Snoop Dogg, aki az önálló életet élő kezet, Izét szólaltatja meg. A mellékszerepekben Bette Midler, Martin Short, Catherine O’Hara és Aimee Garcia hallatják a hangjukat, az eredeti változatban.

The Addams Family Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official The Addams Family Trailer starring Oscar Isaac! Let us know what you think in the comments below. ► Watch The Addams Family Full Movie…

Az Addams Family – A galád család 2019 október 31-től látható a hazai mozikban.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk