Vallásos szülei megtudták, pornózik, kitagadták és ellene fordították a barátait

Addison Sins 19 éves korában költözött el texasi otthonából, és a pornóiparban kezdett el dolgozni. Szülei vallásosak, így inkább titokban tartotta foglalkozását. De aztán egy apró hiba miatt mégis kiderült az igazság.

Addison Sins szüzességét egy pap vette el

A LadBible bulvárlap szerint Addison Sins erotikus modell egy zárt, vallásos közösségben nőtt fel, nagyon szigorú szabályok között. Vasárnaponként és szerdánként templomba járt a családjával, minden este együtt vacsoráztak, nem sminkelhetett, nem lehetett saját telefonja. Éjszakánként kiszökött otthonról, mivel nem engedték volna neki, hogy szórakozzon a barátaival.

Addison bevallása szerint egy pap vette el a szüzességét egy templomban, valamivel a tizennyolcadik születésnapja előtt. A papot akkor már öt-hat éve ismerte, és akkoriban nem viselte meg annyira az eset, de utólag visszanézve úgy gondolja, ez is hatással volt arra, hogy végül a pornóipart választotta, írta a 24.hu.

A koronavírus miatt Addison is home office-ba vonult

Egy véletlen hiba miatt derült fény Addison foglalkozására. Amikor először került egy magazin címlapjára, véletlenül szülei címét adta meg a tiszteletpéldányhoz. A szülei kitagadták, megtiltották, hogy valaha hazamenjen, és még a barátait is ellene fordították.
Sins-re is hatással volt a koronavírus-járvány, felhagyott a pornóval, és otthoni munkára váltott. Egy kis farmon él, innen gyárt erotikus tartalmakat az OnlyFans nevű előfizetéses felnőttoldalra. Szüleivel való viszonya is rendeződött, bár apja nem tud mostani online karrierjéről.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk