Adele először posztolt saját Instagram-oldalán, amióta drasztikusan lefogyott. A bejegyzésében szót ejtett az érkező új albumáról is.

Drasztikus változáson ment keresztül

Mint beszámoltunk róla év elején, Adele a 8 éves házasságának felbontása óta életmódváltásba fogott. Ugyan tavaly áprilisban nyújtották be volt férjével – akitől gyermeke is született – a válópert, de rég külön éltek. Már az első hetekben 6 kilótól szabadult meg, majd 2020 januárjára már, fél év alatt 20 kilót adott le.

https://www.instagram.com/p/B7Bzyf2opu1

Az énekesnőnek nagy segítséget nyújtott az álomalak elérésében Camila Goodis Los Angeles-i edző, aki elárulta, hogy a fogyásának hátterében 90%-ban az étkezés áll.

Az énekesnő ugyanis nem nagyon rajong az edzésért, így erre sokkal nehezebben veszi rá magát, de néha azért pilatesszel vagy súlyzós edzéssel próbálja fitten tartani magát.

Azonban az egészséges étkezés mellett nagyon elkötelezte magát, így ezt már hónapok óta tartja.

Adele Fogyas Dieta Uj Album Szuletesnap
A Többszörös Grammy-Díjas Énekesnő A Fogyás Előtt És Után / Fotó: Getty Images / Adele Hivatalos Instagram-Oldala

Teljesen leállt a cukorfogyasztással, és a Sirtfood nevezetű diétát csinálja, ami leginkább növényi alapú ételeken alapszik, mint például a kelkáposzta és a hajdina.

Februárban pedig már 40 kilónál járt a többszörös Grammy-díjas énekesnő. Beyoncé és Jay-Z közös Oscar-buliján jelent meg, ahol egy újságíró fényképet kért tőle. És persze landolt is a közösségi oldalakon.

Születésnapja alkalmából mutatta meg új alakját

Hétfőn ünnepelte 32. születésnapját a Rolling in the Deep dalszerző-énekesnője, és ennek örömére az Instagram-oldalára tett ki fotót magáról, írja az NME. Azért is érdekes ez, mert mindegyik kép, amely az új alakját mutatja, mindegyik mástól származik: lesifotósok, újságírók. Ez az első megjelenés, ahol ő maga mutatta be az új Adele-t.

Thank you for the birthday love. I hope you’re all staying safe and sane during this crazy time. I’d like to thank all of our first responders and essential workers who are keeping us safe while risking their lives! You are truly our angels ♥️ 2020 okay bye thanks x

No Description

Az énekesnő a Los Angeles-i háza mellett készítette a képet, ami alatt megköszönte a rajongóknak a többezernyi jókívánságot. Sőt, nem feledkezett megazokról sem, akik munkájukkal a járvány alatt is azon dolgoznak, hogy az élet ne álljon meg. Év elején menedzsere arra utalt, hogy az énekesnő legújabb albuma idén jelenik majd meg, de az énekesnő a 2020-as évre, a képe alá írt egyik kommentjében talán arra utalhatott, hogy csúszni fog a megjelenés. Mint írta a bejegyzés végén: “2020 okay bye thanks”.

Így nézne ki Adele nagyon rövid hajjal – A rajongók imádják

A többszörös Grammy-díjas Adele 31 évesen elvált 8 év után a férjétől, akitől gyermeke is született. Ezt követően mind lelkileg és fizikailag is kiegyensúlyozott lett. Noha tavaly áprilisban adták be a válókeresetet, már rég külön éltek egymástól. Az ilyen események az életben 180 fokos változásokat, elhatározásokat hoznak általában.

Tegnap egyébként hírt adtunk Hey Reilly designer újabb munkájáról, a fotón Adele-t láthatjuk rövid hajjal. Egyelőre fikció, de az életmódváltás lehetséges, hogy valósággá teszi. Ellentétben az új alakjával – sokan betegesnek gondolják –, az új frizurát üdvözölték.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet