Adele még fittebb az új diétája miatt, több mint 40 kilót adott le

A többszörös Grammy-díjas Adele már több mint 40 kilót adott le az új diétának köszönhetően. Rá sem lehet ismerni az énekesnőre.

A válás jót tett Adele-nak

adele fogyas dieta
Adele / Fotó: Getty Images

Nemrégiben Beyoncé és Jay-Z privát Oscar-gála utáni buliján verette. Nem csak hírességek, de újságírók is rész vettek, az egyikük, Kinga Rusin pedig fotót is kért Adele-től. Ez pedig hol másol, mint Instagramon landolt, írja a The Sun.

Modelleket megszégyenítő külső

https://www.instagram.com/p/B8ZbtSyHY2p

Mint korábban írtunk, Adele 8 év után elvált férjétől, ezt követően döntötte el, diétába fog. Tavaly áprilisban adták be a válókeresetet, noha már rég külön éltek egymástól. Az életmódváltás mellett tette le voksát, és rövid időn belül 6 kilótól szabadult meg.

Adele elárulta, mitől fogyott annyit, hogy rá sem lehet ismerni

Adele elárulta, mitől fogyott annyit, hogy rá sem lehet ismerni 8 év után vált el férjétől Adele A többszörös Grammy-díjas Adele 31 évesen elvált 8 év után a férjétől, akitől gyermeke is született. Ezt követően mind lelkileg és fizikailag is kiegyensúlyozott lett. Noha tavaly áprilisban adták be a válókeresetet, már rég külön éltek egymástól.

A korábbi cikkünkben 20 kiló mínuszról írtunk, azonban azóta több mint 40 kilónál tart. Az énekesnőnek nagy segítséget nyújtott az álomalak elérésében Camila Goodis Los Angeles-i edző, aki elárulta, hogy a fogyásának hátterében 90%-ban az étkezés áll.

Az énekesnő ugyanis nem nagyon rajong az edzésért, így erre sokkal nehezebben veszi rá magát, de néha azért pilatesszel vagy súlyzós edzéssel próbálja fitten tartani magát.

Azonban az egészséges étkezés mellett nagyon elkötelezte magát, így ezt már hónapok óta tartja. Teljesen leállt a cukorfogyasztással, és a Sirtfood nevezetű diétát csinálja, ami leginkább növényi alapú ételeken alapszik, mint például a kelkáposzta és a hajdina.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból